2777
2789
عنوان

مرد های وحشی

144 بازدید | 13 پست

واقعا تعجبم میگیره که توی این قیمت دلار و وضعیت گرونی طلا بازم جرئت میکنن که دست روی زن بلند کنن و اذیت کنن... 

باید از اینجور آدما تا قرون آخر مهریه گرفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون گاون

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بخاطرِ قوانین و فرهنگ مردا خیلی پرررو شدن

بنظرم توی فرهنگ ایرانی بیش از حد به مرد بها داده میشه.. انقدری که دیگه خانما خودشونو دوست ندارن و سمت هزاران عمل جراحی خطرناک میرن :)💔

حقوق کارمند زن هم نصف حقوق مرد کارمنده💔 دیه💔حقوق اجتماعی💔

کلا از بدو تولد بهشون بها داده میشه تا وقتی که میمیرن..

معمولا این رفتارها رو آقایونی میکن که آه در بساط ندارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هر زنی جرأت اعتراض و شکایت عليه شوهرشو نداره

توی اهواز مخصوصا خانواده های عرب که اصلا دختر هارو بزور به پسر عمو یا پسر عمه میدن اگه مرد خیانت کنه اینجورین که حتما زنش خوب خدمات نمیدادم ولی اگه زن خیانت کنه یا هرچیزی سرشو میبرن💔خیلی زن هارو میکشن بخاطر این موضوعات

توی اهواز مخصوصا خانواده های عرب که اصلا دختر هارو بزور به پسر عمو یا پسر عمه میدن اگه مرد خیانت کنه ...

ازدواج زوری نمیدونم چرا تموم نمیشه پدر مادر مدیون 

بچه هاشون هستن البته از نظر خودشون فکر میکنن دارن تصمیم عاقلانه‌ رو میگرن 

بالش ناز و همدم مهربونم کجایی 😔🤦