2777
2789

لطفا عزیزان بهم روانپزشک کودک خوب و کار بلد در زنینه بیش فعالی  توی اصفهان معرفی کنید پسرم ۶ سالشه و شیراز کلی دکتر بردم نتیجه نگرفتم توی یکسال و نیم حتی کاردرمانی بازی درمانی ولی الان بدتر شده باید تا دیر تر نشده کاری کنم 

گفتن بهم اصفهان یه روانپزشک کودک خیلی خوب هست ولی اسمش نمیدونم باید بگردم پیداش کنم کسی اطلاعی داره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

لایکم کن بعدا که رفتم تو اینستا پیج یه خانم اصفهانی که میشناسم که خیلی مادر اگاهیه طبق تجربه و حساسیت خودش یه چندتا روانشناس کودک خوب شهرشو  معرفی کرده بود رو بهت بدم

لایکم کن بعدا که رفتم تو اینستا پیج یه خانم اصفهانی که میشناسم که خیلی مادر اگاهیه طبق تجربه و حساسی ...

عزیزم ممنون میشم بهم بگید پیج اون خانوم رو الان خودم هم میرم سرچ میکنم توی اینستا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنون میشم بهم بگید پیج اون خانوم رو الان خودم هم میرم سرچ میکنم توی اینستا

سلام عزیزم.خوبید.

عزیزم تاپیک زده بودید که توی بارداریتون به شدت خارش داشتید.میشه بگید چیکار کردید؟خوب شدید؟

منم الان این مشکل رو دارم و دارم میمیرم از خارش

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

روانشناسای همکده خوبن بزنیین ۱۴۴۸ مشاور مخصوص کودک دارن شما بچه رو ببرید روانپزشک فقط بهش قرص میده قرص فقط کنترل میکنه بچه باید مهارت هاش ارتقا میدا کنه اینم بگم بیش فعالی درمان قطعی نداره