2777
2789

برات خوندم برای منم بخون حالم خوب بشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

به نام خداوند بخشنده و مهربان (۱)

الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾

ستايش مخصوص خداوندي است كه پروردگار جهانيان است. (۲)

الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾

خداوندي كه بخشنده و بخشايشگر است (و رحمت عام و خاصش همه را رسيده). (۳)

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾

خدائي كه مالك روز جزاست. (۴)

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾

تنها تو را مي‏پرستيم و تنها از تو ياري ميجوئيم. (۵)

اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾

ما را به راه راست هدايت فرما. (۶)

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

خوندم عزیزم

انشالله حاجت روا شی

خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍

خدا از دهنت بشنوه الهی ک ب تک تک خواسته های دلت برسی

خدا خیلی از تصور ما بزرگتر و مهربونتره وقتی برای هم دعا میکنیم حتما صدامونو میشنوه کاش حاجت منم برآورده بشه به حق امام رضا 

خدا خیلی از تصور ما بزرگتر و مهربونتره وقتی برای هم دعا میکنیم حتما صدامونو میشنوه کاش حاجت منم برآو ...

امشب من صلوات عظیم میخونم واسه شماهم حتما دعا میکنم ایشالا ب خواسته دلت میرسی منم زندگیم خلاص میشه از طلسم و‌جادو با نامزدم رابطمون خوب میشه😭😭