2777
2789
عنوان

ولیمه حج عمره

373 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،به نظرتون اگه کسی بره حج عمره و با فامیل مثلا خاله و عمو و ...خداحافظی نکنه و برگشتن هم ولیمه نده ،حرکت زشتی انجام داده؟ 

ما قراره دو هفته دیگه بریم حج عمره،سالهاست که ایران هم زندگی نمی کنیم و شاید هرچند سال یه بار فامیل رو ببینیم ،الان مادرم می گه از حج بیایید باید ولیمه بدید .در حالی که من اصلا نمی دونم باید چی بگم به فامیل و کلا حرفی ندارم با فامیل .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورم اینه که شما اگه یه همچین فامیلی داشته باشید که هرچند سال یه بار ببینید بعد بفهمید رفته حج و به شما نگفته و ولیمه هم نداده ،بعدا ناراحت می شید ؟ کلا توقعی ازش دارید؟ فقط می خوام بدونم حرف مامانم با توجه به شرایط امروز جامعه ی ایران منطقی هست یا حرف خودم.

ولیمه برا حرف زدن نیستاچند تا فامیل اصلی رو دعوت کن یه شام بده تموم

فامیل اصلی یعنی دقیقا چه اشخاصی؟ مثلا خاله های و دایی و عمو و عمه ی خودم و شوهرم با بچه هاشون بالای ۱۰۰ نفر می شن .من اصلا بعضی هاشون رو دقیق نمی شناسم مثلا خیلی دقیق نمی دونم عروس های خاله ام چه شکلی هستن و ....

به نظرت یه کم عجیب نیست یکی که سالهاست اصلا ندیدیش زنگ بزنه بگه حلال کنید ؟ دقیقا چی می گن پشت تلفن ...

عزیزم بگین دارین میرین سفر حج ، اگه حقی به گردنتون هست لطفا ببخشین همین بازم اگه سختتونه همون استوری هم کفایت میکنه

نه / ایران که نیستی/ فامیل رو هم درست حسابی نمی شناسی اون وقت واسه کی می خوای خاطرات سفر بگین؟!/ اصل ...

تو ولیمه خاطرات می گن؟ تو ولیمه چی کار می کنن دقیقا؟ مامانم فقط غذا خوردنش رو می گه .