2777
2789
عنوان

با همچین آدمایی چجوری رفتار کنم

41 بازدید | 2 پست

تو مدرسه یه دختره هست نیلو که یه دوستی داره به اسم نرگس

بعد این نیلوعه به من حسودی میکنه و خیلی حواسش به کارای منه و پیش نرگس از من خیلی بد میگه و این نرگسه هم خیلی بی حیاست و کلی هم دوستو رفیق پررو و عوضی داره

بعد اینا پ‌شت من کلی حرف میزنن و مسخرم میکنن (قبلا بیشتر الان کمتر) و منم تا حالا باهاشون درنیوفتادم و جوابشونو ندادم چون واقعا بی حیان و اگه جوابشونو بدم با دوستاشون میریزن سرم و کلی چرت و پرت میگن و منم دوستام اصلا ازم حمایت نمیکنن و من بیشتر به اینا بی محلی میکنم

طرز رفتار درست با اینا چیه واقعا؟ 

بعد این نرگسه خیلی خیلی دروغگوعه، یکی از دروغاشم که لو رفته اینه بود که می‌گفت من کلاس کامپیوتر میرم 15 میلیون دادم بعد معلوم شد تو کلاسای کامپیوتر رایگان بسیج شرکت میکنه

و خیلی بیحیاست راحت همه رو اذیت میکنه و خانوادم مذهبی و جلوی غریبه ها و خانوادش ادای مذهبیا رو در میاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.