2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

با یه اقایی به قصد ازدواج در حال اشنایی هستیم خیلی پسر خوب و موجه و با خانواده ای هست

من خودم تو رابطه جدی نبودم تا حالا در حد صحبت عادی بوده ینی میتونم بگم حتی دیت هم نرفتم با کسی

یه اقایی رو تو اینستا همو فالو داشتیم دو سه بار باهم صحبت کردیم اونم عادی عادی در حد استوری ریپلای کردن و یه خورده چت کردن ...یبار اون بمن گفت بریم بیرون من نرفتم یبارم من به اون گفتم اون نیومد و همین

یه دفعه هم اتفاقی تو بازار دیدمش اونم منو دید

عکسامم رو استوریم دیده 

متاسفااانه تازه متوجه شدم با کسی که دارم اشنا میشم پسرعمو هستن این دوتا حتی الانم رفته خونشون 

به نظرتون بهش بگم من پسرعموشو میشناختم و صحبت کردم باهاش؟

میترسم بعد همچین چیزی رو از کسی غیر خودم بفهمه و فکرا بدی بکنه یا اینکه بعدا اگه خداخواست عضو خانوادشون شدم اون پسرعموش فکر بدی بکنه راجبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش استرس دارم واقعا میگم اگه رفت گفت دارم با ای دختر اشنا میشم برمیگرده میگه این با منم حرف زدع

چتارو بزار همین . حرف خاصی ک نزدی 

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
چتارو بزار همین . حرف خاصی ک نزدی

نه بخدا اصلااا در حد شوخی عادی یبار گف یه روز که بیکار بودم بریم بیرون گفتم ببینیم چی میشه بعد دیگه چیزی نگف پیامم نداد اصلااا بعد خودم گفتمش بریم بیرون ی روز دوباره همینجوری هیچ کدوم هماهنگ نکردیم و حرفم نزدیم دیگه بعدم من پیجمو کلا پاک کردم

واقعا هیچ غلطی هم تو زندگیم نکردم دست کسیو هم نگرفتم تا حالا الان باید اینجوری همه چی خراب بشه

خیالت تخت هیشکی نسبت به این موضوع واکنش مثبتی نداره .. منم زخم خورده همچین جریانی هستم مث تو .. خودت سنگین و رنگین بکش کنار و بذار برات درس عبرتی بشه که اون پیج فلان فلان شده رو بزنی بترکونی که سوتی دیگه ایی سر یه نفردیگه برات بار نیاد ..

خیالت تخت هیشکی نسبت به این موضوع واکنش مثبتی نداره .. منم زخم خورده همچین جریانی هستم مث تو .. خودت ...

واقعا حتی تو همون پیجم با کسی حرفی نزدم جز همین اونم چون یکم ظاهر و ایناشو خوشم اومده بود 

واقعا بگا رفتم🤣

نه بخدا اصلااا در حد شوخی عادی یبار گف یه روز که بیکار بودم بریم بیرون گفتم ببینیم چی میشه بعد دیگه ...

ولش کن حتی اونم چیزی گفت گردن نگیر مگه دادگاهه ، رابطه جنسی ک نداشتی دوتا چت الکی الکی بوده ناشناس کلا 

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }