2777
2789
عنوان

مادر حسود

144 بازدید | 12 پست

چطور باید رفتار کرد خیلی سخته خیلی خیلی هیچ چیز خوبیو برام نمیخواد سفر خونه ماشین حتی اصلاح هم میگه نرو موقعی که بچه دار نمیشدم می‌گفت نازا خدا نکنه دستش یک ضعف بیاد بدبخت میشی دیگه حسودیشم رو هس مثلا میگه خوشبحالش فلانه بعد با طرف میره تو قیافه جبران میکنه برات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی با دهن بسته صید نمیشه باهاش حرف نزن از هیچی اگ میخای باهاش صحبت کنی درباره سریال و اخبار حرف بز ...

خیلی فضوله خیلی خیلی هر جور شده باید سر دربیاره از کارام راست میگی حتما همین کار رو می کنم ممنون 

مادر منم اینجوریه خدا نکنه باهاش درد و دل کنم همونو میزنه تو سرم. بعد جدایی همش بم میگفت تو اگه آدم ...

خوبه مامان تو حداقل اینو گفت راحت داد ب من ک میگف خوبه خونه داری مهریه هم هر ماه خرجته یعنی خونه من نیا 

خوبه مامان تو حداقل اینو گفت راحت داد ب من ک میگف خوبه خونه داری مهریه هم هر ماه خرجته یعنی خونه من ...

منم بعد جدایی کلی پول بهشون دادم بعد ک نیازم شد ازشون خواستم مادرم میگفت خواستی ندی 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
خیلی فضوله خیلی خیلی هر جور شده باید سر دربیاره از کارام راست میگی حتما همین کار رو می کنم ممنون

بایدی وجود نداره تو هرچقد رو بدی همونقدر فضولیشو نشون میده اومد سوال کرد بپیچون یا جواب سربالا بده

نه😭

فدای سرت چیزی که از ادم میمونه پول نیس وجدان ادمیته جوش نزن زمونه بد شده خیلی ها صورتاشونو با سیلی سرخ نگه میدارن پا فشاری هم کنی نمیدن بترسونشون ک نیازته واقعا شکایت میکنی کجا زندگی می کنی باهاشون؟!

خوبی هم زیاد داره مادرمه جز من دختری نداره زحمتم برام زیاد کشیده خیلی هم دوستش دارم وابستشم خیلی ولی ...

اگر خوبی زیاد داره. ..باید باهاش کنار بیایی اگر بد دهن نیست. .ناسزا نميگه باهاش خوب باش ايشالا هدایت شه