2777
2789

یکی از دخترای کلاسمون اولین روز که اومد گفت دوست پسر دارم و فلان دوست پسرشم اومد دنبالش روز اول یکی دو هفته که گذشت و کم کم بچه های دیگه اومدن یه پسری هم بهمون اضافه شد که خیلی ظاهرا خوب بود این دختره رفت سمت این پسره و باهاش رفت تو رابطه بعد از یه مدت رفت به دوست پسرش که یکسالم باهاش بود گفت من دیگه نمیخوامت پسره هم نابود شد کلا 

ولی همچنان پیگیرشه با اینکه دانشگاش اینجا نیست ولی هرروز بعنوان مهمان میاد اینجا

خیلی برام عجیبه چطور میشه پسرا اینقدر وابسته میشن؟

دقیقا چی باعث اینجور وابستگی میشه که پسرا هیچ جوره ازش دل نمیکنه؟ 

کلا ادما ادمی که محل سگشون نزاره رو بیشتر میخان

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رل اولش متوجه شد با کسی هست؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

وا عزیزم عشق دختر و پسر نداره یکی ممکنه بشه همه زندگیت اصلا دل کندن ازش امکان پذیر نباشه حتی خیانتش هم ببخشی که فقط بر گرده من خودم از خیانت که خوشم نمیاد ولی یکی بود چند بار گفت عاشقه من دوستش داشتم ولی معمولی مثل رفیق نه عاشقانه هنوزم بهم گفت آخرین باری که حالش پرسیدم 

مردا برعکسن هر چی محل بذارین بیشتر پررو میشن اون خانوم بر اساس تجربه یاد گرفته چه طوری به بازی بگیره ...

آره اینم هست

کلا رفتاراش یجوریه که پسرا رو سگ محل میکنه