2777
2789
عنوان

هماتوم و استراحت نسبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا داره از داخل جذب میشه ،خوبه که درد نداری

وای خدا کنه ، نذر امام حسین کردم برای بچم سال دیگه سمنو درس کنه هیئت ، امیدوارم پسرمو بگیرم بغلم برم سال بعد تو صف نذری سمنو 😔

وای خدا کنه ، نذر امام حسین کردم برای بچم سال دیگه سمنو درس کنه هیئت ، امیدوارم پسرمو بگیرم بغلم برم ...

عزمزم آن شاءالله، چند وقتته؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

انشاءالله بگذره ، ۱۸ اسفند وقت سونو دارم ، تا اون خدا کنه برم و رفع شده باشه چون اصلا لک بینی و درد ...

خداروشکر عزیزم 

انشاءالله جذب شده باشه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

استراحتتون چطور بوده عزیزم ؟

من رو اولی جفتم خیلی پایین بود تا یه مدت استراحت مطلق بودم رو دومی ریسک سندوم داون مثبت شده بود آمینوسنتز شدم رو اونم استراحت بودم کلا خیلی رعایت میکردم 

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
من رو اولی جفتم خیلی پایین بود تا یه مدت استراحت مطلق بودم رو دومی ریسک سندوم داون مثبت شده بود آمین ...

خدا لعنت کنه ریسک بارداری رو ک میدن، خوشحال بچه هاتون سالم هستن

خدا لعنت کنه ریسک بارداری رو ک میدن، خوشحال بچه هاتون سالم هستن

خیلی از دکترا گفته بودن باید سقط کنی گفتم مگه من آمینو شدم شاید سالم باشه تا آمینو دادم سالم بود دیگه ادامه ندادن  ممنونم عزیزم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
منم امروز با خونریزی شدید و لخته های خونی رفتم دکتر. فکر کردم سقط کردم. سونو دادم گفت هماتوم هست. ۵۰ ...

هشت هفته ام. آی وی افی. دکتر گفت استراحت مطلق. فقط برای سرویس از جام پاشم. دارم دق میکنم. دعا کنید بچه م بمونه. دوازده ساله بچه میخوام 🥺🥺

شوهر منم بخدا دیشب ساعت یک به من گفته پاشو دمنوش دم کن پاشو آب بیار پاشو کاهو بیار گشنمه پاشو دمنوشم ...

سلام گلم خوبی من لکه بینی دارم هفته چهارمم ونمیتثنم استراحت مطلق باشم خواستم بدونم وضعیت شمالان چطوره، شمام لگه بینی داشتی