2777
2789

میدونم به من ربطی نداره ولی 

لباس عید چی‌میخرین و از چه اکسسوری ها آیتم هایی برای کامل کردن استایلتون استفاده می‌کنید؟

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

فقط جهت راهنمایی کردن پرسیدم چون من واقعا نمی دونم برای شیک تر نشون دادن استایل چه کاری بکنم و امسال موندم چی بگیرم برای عید که تازگی داشته باشه و تکراری نباشه اگه میشه کمک کنید 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

عایتم مایتیم نداریم والا

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس چند دست خریدم چیزای مختلف... اصولا به مد کاری ندارم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من که رفتم بازار بیشتر مانتو کتی با طرح های سنتی بود .

و کت سارافون که اونا هم طرح سنتی داشتن .

اما من یه شومیز کتان سبز خوشرنگ گرفتم با شلوار جین دودی و کفشم وست مشکی و چادری هستم یه روسری ست مانتوم عاشق روسریمم خیلی خوشرنگه 

من که رفتم بازار بیشتر مانتو کتی با طرح های سنتی بود .و کت سارافون که اونا هم طرح سنتی داشتن .اما من ...

چقو خوش سلیقه هستین 

من هنوز خرید نکردم اما ترندا رو میگم بهتون .

رنگ موکا و صورتی ملایم پاستلی ترنده 

کت های کوتاه که سراستین و پایینشون تور کار شده .

کیف های خیلی بزرگ به رنگ موکا_ کرم _ چری 

روسری و شال های حریر و گیپور و تور

کیف و کفش های جیر 

برای کیف و کفش رنگ های سرمه ای ترنده 

کفش های پاشنه دار طلقی هم هنوز ترنده 

کفش های مدل بالرین ساده .

کفش های جلو مربعی و خیلی نوک تیز .

اکسسوری های خیلی بزرگ ترنده بیشتر رنگ طلایی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑