2777
2789
عنوان

کمک برای پایان نامه

450 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من ان شالله هفته دیگه دفاع دارم.پس فردا قراره درخواست بدم و استادم هفته دیگه تاریخ تعیین کرده.چند تا سوال.

ی سایت خوب که قالب پاورپوینت تو رشته فیزیک رو داشته باشه بهم معرفی کنید لطفا

شما پایان نامتونو چطوری به داورها رسوندین؟پرینت میخوان یا فایل معمولا؟

فرآیند درخواست دفاع چقدر طول میکشه؟چون از شهرستان میرم تهران..ی روزه تمومه؟

پذیرایی چی پیشنهاد میدید؟

جلسه رو چطور شروع کنم بهتره؟تا حالا دفاع نرفتم چون تهران نبودم.شهر خودمون انجام دادم.

ترتیب اسلایدهای پاور چطوری باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایه ترم بالایی مشورت کنین بهتره ,تو اینترنت سرچ کنین پاورها بالا میاد بعضی ها پولی هستن ولی بدرد میخوره ,از پایان نامه سه تا کپی گرفتم چندروز قبل از دفاع دوتا به داورها و یکی به استاد راهنمام دادم.کارهای درخواست داور و آمفی تئاتر چندروزی طول کشید .برای پذیرایی من موز و پرتقال و سیب برای داورها و آبمیوه و آب معدنی و شیرینی براشون گذاشتم و برای دانشجوها شیرینی و تکدانه فقط.

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

سلام.من شش ماهه دیگه دفاع دارم...ولی اونایی که رفتم دوساعته برا حضار محترم تموم شد و سپس برای داوری هم جلسه خصوصی شده و پذیرایی هم ب کادر همونجا بگو خودشون حاضر میکنن...

نور

پاور پوینت باید ساده باشه زمینه و نوشته ها کنتراست خوبی داشته باشه یه بار قبل دفاع با ویدیو پروژکتور ببین چجوری شده فونت من که لوتوس و تایم نیو رومنز بود

من خودم تهران بودم داورم تبریز یه نسخه پایان نامه رو بصورت چاپ شده پست کردم براش اشکالا رو روی همون گرفت

با بسم الله و سلام و تشکر از حاضرین اینا شروع میکنن عنوان موضوع پذیرایی من یه پک درست کردم  سه تا میوه و یه کاکائو  و ابمیوه برای استادا هم توی ظرف چیده بودم همینا رو روی میزشون با رومیزی وپیش دستی. لعضی دوستام نسکافه هم دادن که پر زحمته

پاورپوینت باید ساده باشه یعنی خیلی از fade in و fade out و جلوه های ویژه مختلف و اینا استفاده نکن.

یه نمونه ورق خوردن توی پاورپوینت هست که مثل ورق خوردن کتابه. به نظرم از همون یکی برای ورق زدن کل اسلایدهات استفاده کن.

رنگ های جیغ کمتر بکار ببر و از رنگ های آبی که آرام بخشه استفاده کن.

فونت های پیشنهادی تیتر و نازنین و میترا خوبن. بطوری که واضح باشن.