خسته شدم سه ماه قبل اقدام رژیم داشتم سه ماهه اقدامم ماه گذشته دو روز پری ام عقب افتاد این ماهم دو روز پری ام عقب افتاد قبلا دوره ام ۲۸ روز دقیق پری میشدم چرا بار دار نمیشم دکتر رفتم سونوگرافی همه چی سالم و درست😢😢
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از هر کی میپرسم میگن اولین بار گرفته من سه بار اقدام نتیجه هیچ شوهرمم میگه شاید مشکلی داری دکترم رفتم میگه سالمی سونگرافی واژینال و معمولی همرو درست انجام دادم
از هر کی میپرسم میگن اولین بار گرفته من سه بار اقدام نتیجه هیچ شوهرمم میگه شاید مشکلی داری دکترم رفت ...
همه ادم ها مثل هم نیستن همونطور ک بعد بارداری میبینی بارداری ها متفاوته
از کیت تخمک گذاری استفاده کن، تو اون بازه زمانی تخمک گذاری یک شب درمیون اقدام کن. وقتی همه چکاپ ها رو انجام دادی و مشکلی نیست چرا همسرت اینجوری میگه؟ همسرت ازمایش داده؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کیتم استفاده میکنم از روز همون تخمک گذاری هر شب رابطه داریم تا پنج روز
استرس نداشته باش، واقعا تا یکسال طبیعیه
همسرتون ازمایش دادن سالم هستن؟
بهترین زمان همون یک شب درمیون ب خاطر کیفیت اسپرم چون اقدام هرشب رو کیفیت و علظت اسپرم اثر میزاره