2777
2789

وقتی از سر کار میاد خیلی خوش اخلاق و مهربونه .

بعد از اینکه باهم چای و میوه میخوریم میره گیتار کوفتیشو برمیداره یه سره میزنه و میخونه تا شام آماده بشه .

آرزو به دل موندم یه بار سریال ایرانی ببینه تا منم همینطور که شامو آماده کنم صداشو بشنوم

از صدای گیتار خسته شدم .

یه جورایی هم احساس گناه میکنم دوس داشتم از خونمون صدای قرآن بیاد .

کاملا هم خستگی نا پذیره ساعت ها میتونه بزنه و خسته نشه.

اوایل ازدواج خوشم میومد یه وقتایی هم همخونی میکردم ولی الان چیزی جز سردرد برام به جا نمیذاره.

دوستای خوبم راه حل نشونم بدین .ممنون😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب یکبار مگه سرش بحث نکردین 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

عزيزم واقعا خيلي بده كه اينطوري فكر ميكنيد ر اينجوري راجع بش صحيت ميكنيد 

حتما گيتار جز علايقش هست برخورد شما اشتباهه

يعني چي كه ارزو به دلتون مونده صدا قران از خونه بياد بيرون ؟؟؟؟!!!!!

ميتونيد باهاش صحبت كنيد بگيد يكم از وقتت و به من اختصاص بده مثلا نيم ساعت ساز بزن ١٠ دقيقه بيا پيش من يا خودتون بعد از يكي دوساعت براش ميوه اي خوراكي چيزي ببريد به بهانه خوردن مدتي با هم باشيد

ببخشي. كمي ناراحت شدم از اين ذهنيتتون موفق باشيد

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟
عزيزم واقعا خيلي بده كه اينطوري فكر ميكنيد ر اينجوري راجع بش صحيت ميكنيد  حتما گيتار جز علايقش ...

عذر میخوام الان با عصبانیت گفتم

اخلاقش خیلی خوبه بگم بذار کنار بیا صحبت کنیم میاد

ولی کلا دوس ندارم از خونه صدای ساز بیاد

عذر میخوام الان با عصبانیت گفتم اخلاقش خیلی خوبه بگم بذار کنار بیا صحبت کنیم میاد ولی کلا دوس ندار ...

من نميدونم شرايطتتون و اخلاقاتون جطوره ولي مسلما شما قبل ازدواج ميدونستيد

بنظرم خودتونو اذيت نكنيد به فال نيك بگيريد با اعصاب خرد بهش فكر نكنيد يا بهشون بگيد يك روز در ميون تمرين كنه 

اينجوري كه شما ميگيد ساعتها بدون خستگي ميزنه معلومه عشقشه يخاطر همين بي انصافيه كه بكيد كامل بزار كنار اينجوري تو زندگي سر خورده ميشه از شكا دور ميشه جاي ديكه اي براي زدن پيدا ميكنن

شما كه نميخوايد بخاطر اين قضيه جدايي بينتون پيش بياد خدايي نكرده پس سخت نگيريد شما هم لذت ببريد

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟
من نميدونم شرايطتتون و اخلاقاتون جطوره ولي مسلما شما قبل ازدواج ميدونستيد بنظرم خودتونو اذيت نكنيد ...

قبل از ازدواج شغلشو میدونستم دیجیه و میدونستم گیتار میزنه ولی نمیدونستم قراره گیتار وارد زندگیم بشه.

والانم تا بحال نشده بگم نزن فقط وقتی میزنه ناراحت میشم میرم تو خودم