2777
2789
عنوان

توقع بیجا شوهر

555 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان وقتی شما هر کاری میکنید به چشم شوهرتون نمیاد باید چه کرد

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه واقعا اصلا خودش این کارای که من براخانوادش میکنم بخدا نمیکنم به چشم اونا میاد ولی ایشون انگار نه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

از بس محبت کردم دیگه پرتوقع شده براش فرقی نمیکنه الان می تونم یا نه 

چطوری چه کنم اصلا یه اخلاقی داره دیگه خسته شدم درکل مرد خوبیه ولی بعضی اخلاقاش واقعا خسته کننده است

مثلا دیشب تاحالا خانواده اش اینجا بودن تازه حالمم خوب نبوده به خدامدام سفره بنداز جمع کن اصلا نذاشتم مامانش کاری بکنه ولی اومده میگه هر وقت اقوام من میان قیافه میگیری باشه منم میدونم بعد جالب اینجاست خودش لم داده رو کاناپه داره باگوشیش ور میره بهش میگم خوب زشته تو مهمون داری این وامونده رابنداز کنار بشین پیش بابا میگه چرا نق میزنی

چه کاراییه  اصلا واسه چی این کارایی که میگزو میکنی؟ یعنی لطف اضافه اس یا در حد روابط روتین&nb ...

نه اخه من خیلی به مهمون اهمیت میدم 

منم قبلنا مادرسوهرمینا میومدن خیلی خودمو اذیت میکردم طوریکه شبها پام ذق ذق میکرد 

طبعا عصبی میشدم و برای همسرم قیافه میگرفتم 

ولی الان اصلا این کارو نمیکنم 

تاجایی که هر بلایی سر خونه بیارن به رو خودم نمیارم شوهرم خودش پامیشه کارا رو تا حد زیادی میکنه منم شادو خندونم 😆خیلی هم از نظرش بهترم 

عزیزم من بخدا اصلا قیافه نمیگیرم اخه مادر وپدرش هم صحبت من نیستن بعدم مطمعا باش اصلا اگه کاری راخودم انجام ندم اول سرکوفت فراوان دارم بعدم انجام نمیده 

چی میگی به خدا اصلا یه اخلاقی داره که لنگه نداره