2777
2789
عنوان

توقع بیجا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 25 پست
مثلا دیشب تاحالا خانواده اش اینجا بودن تازه حالمم خوب نبوده به خدامدام سفره بنداز جمع کن اصلا نذاشتم ...

چرا اذیت میکنی خودتو مگه بابا مامان خودش نبودن،بذار همونجوری باشه آبروی اونا میره نه آبروی تو ،اگه چلو پدر مادرت بود بهش تذکر بده

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

سریع یه جنگی درست میکنه اخه من مشکل قلبی دارم تحمل دعوا راندارم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم قبلنا مادرسوهرمینا میومدن خیلی خودمو اذیت میکردم طوریکه شبها پام ذق ذق میکرد  طبعا عصبی می ...

آره این روش خیلی خوبیه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بعدم خانواده من زیاد نمیان مگه دعوت کنی شاید اگه خیلی بیان سالی 4 بار بیان

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
سریع یه جنگی درست میکنه اخه من مشکل قلبی دارم تحمل دعوا راندارم

بشین کنار مهمونا بگو بخند نه چایی بیار نه میوه تا خودش پاشه بیاره

خخخخخ اخه مادر شوهر 60 ساله وپدر شوهر 70 ساله چه حرفی داریم باهم حرف بزنیم یامیشینه با فیلم یاخوابه حوصله حرف زدن نداره بعدم اگه این کاروکردم باخواهراش میشینیم به خندیدن یا صدامیزنه میگه پاشو پذیرایی کن یابعدمیگه حالا اگه خانواده خودت بودن که از جون مایه میزاشتی تازه من ادم شوهرام کلا اهل کمک کردن نیستن فقط هنر کنن چندتیکه ظرف میشورن

خخخخخ اخه مادر شوهر 60 ساله وپدر شوهر 70 ساله چه حرفی داریم باهم حرف بزنیم یامیشینه با فیلم یاخوابه ...

چایی بریز بگو ببر تعارف کن،ازش کار بکش بذار عر بزنه تا عادت کنه اصلا اهمیت نده به غر غرش ،خانواده خودتم بودن یکاری کن تا باهات همکاری کنه،شوهر منم خیلی تنبله ولی من به غر غراش توجه نمیکنم

ریپلای کن تا متوجه بشم جواب دادی عزیزم

یعنی چی

افرین یعنی همین کاری که الان کردی،قبلا  پاسخ میدادی واسم پیغام نمیومد اخه

خواهش ممنون از راهنماییت