2777
2789
عنوان

شال مبل

160 بازدید | 6 پست

خانمای گل اگه دوس دارین شال مبل و روتختی دستباف آلیزه پافی رو یادبگیرین میتونین به آیدی من در تلگرام پیام بدین و صفر تا صد آموزش ببینین.سرفصلای دوره ی اموزشی من شامل موارد زیر هستش

آموزش  شال مبل و پتو نوزاد تا بزرگسال و روتختی مدل های 

حصیری،راستا،زیگزاگ،مربع،قلب،لوزی،شطرنجی،خشتی،خوشه گندمی

آموزش پاپوش نوزاد و جلیغه پافی که خیلیییی شیک و زیبا هستن

آموزش دو مدل هدبند و کش مو پافی 

نقشه خوانی صفر تا صد 

آپدیت های رایگان به کانال اضافه میشن و کانال همیشه به روز هست.

آیدی تلگرام برای ثبت سفارش یا ثبتنام

onlygod1399@

شال گردن ساده و رینگی و کلاه هم اموزش داده شده به علاوه پنجاه مدل نقشه ی بافت که در اختیارتون قرار میگیره و با یادگیری نقشه خوانی هر پنجاه مدل رو خیلی راحت میتونید ببافید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح بیشتر اینکه کلاف این پتو و شال مبل ها حلقه حلقه هست و با دست بافته میشه،خیلیییی راحته  بافتش و نیاز نیست شما اصلا بافتنی با میل و قلاب و اینا بلد باشین چون هیچ ربطی ب اون مدل بافتنیا نداره،خیلی ساده هست