2777
2789
مجردی تا یه سنی خوبهالان دوستم ۳۵ سالشه شاغله و خونه داره ولی مجردهیعنی هیچ وقت خواستگار خوب نداشتدا ...

خب مگه میشه؟میگی ک دستش توی جیب خودشه...چرا خواستگار خوب نمیاد سرراهش؟لابدخودش قصد تاهل نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه میشه؟میگی ک دستش توی جیب خودشه...چرا خواستگار خوب نمیاد سرراهش؟لابدخودش قصد تاهل نداره؟

خب شده دیگه

قدش زیاد بلند نیس و زیادم خوشگل نیس

به هرحال قسمتیشم شانسه

یه زمانی خیلی حسرت ازدواجو میخورد

دیگه از خیرش گذشته

البته ما متاهل ها هم گاهی میخوایم سر به تن شوهرمون نباشه

تو ذات آدمه تشکیل خانواده و والد شدن.

هرکی میل نداشته باشه درواقع مشکل داره

نصف اینایی ک سنگ استقلال و تجرد رو ب سینه میزنن جوجه‌های۱۶ساله‌ای هستن که نه درکی از ازدواج دارن نه درکی از استقلال و فقط به چیزی رو شنیدن و تکرار میکنن.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

احیانا جوجه ۱۶ساله ،،منظورت منم لابد؟

۱۶سالته؟؟؟

من اشاره ای به شما کردم؟؟

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اوکی..واللا یه زمونه ای شده،آدم میترسه واسطه یه کارهای خیر بشه...بااین حال ،اگه اجازه بدی،بعدا بهت پ ...

۱۶ ساله باهاش دوستم

پاکه پاکه

تهران خونه گرفته و حسابداره

مانتوییه

یکم موهاش بیرونه و زیادم جلف نیس

قدش تقریبا کوتاهه