2777
2789
عنوان

ازدواج قبلی همسرم

104 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

خسته ام کلافم ،۲ماهه ازدواج کردم ، ازدواج دوممه 

۱ساله طلاق گرفتم 

شوهرم ۴ماهه جداشده 

همش حرف زندگی قبلشو میزنه اوایل میگفتم بزار درد دل کنه آروم بشه اما الان بعد از ۲ماه واقعا خسته میشم 

چندبار گفتم دیگه نگو چندبار هم اخم و تخم کردم 

اما هنوز طبق عادت میگه ، چکارکنم 🫠

زیر ۲۳ نیاد تو تاپیک لطفا 🙏خودم ۲۵ام 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ری اکشنی نشون نده 

عزت نفستو حفظ کن 

بی اهمیتی کنی ردمیشه میره سعی کن فقط بشنوی و هییییییچ حرفی نزنی 

خودتو‌دست بالا بگیر جلو‌چشش خودتو باارزش حفظ کن ب چشمش‌بیای فقط وفقط تمرکزت روخودت باشه و بس 

منم ازدواج دوممه ولی هیچوقت نشده حرفی بزنم ..شوهرمم چیزی نمیگه ..معلومه هنوز فکر وذهنش تو گذشته مونده ..اینجوری خیلی اذیت میشی ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

کارش اشتباهه 

اون زندگی تموم شده 

و یه زندگی جدید شروع شده 

شاید با گذشت زمان درست بشه شاید هنوز تحت فشار خاطرات تلخ زندگی قبلیشه یخورده زمان بده بهش 

ولی هر سری با لحنی منطقی بگو خوب نیس در مورد اون دوران انقد حرف بزنی

خودتو بزن به اون راه مهم نباشه برات

راستی چه ربطی به سن داره 🧐

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

به توجهی به نظرم بیشتر جواب بدهانگار گوش میدی ولی حواست نباشه هم برای خودت خوبه اذیت نمیشی هم اون می ...

میفهمه ؟؟؟ چندبار اخم و تخم کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ازدواج دوممه ولی هیچوقت نشده حرفی بزنم ..شوهرمم چیزی نمیگه ..معلومه هنوز فکر وذهنش تو گذشته موند ...

وای خداروشکر یکی اومد ، میگه درخواست دوستی بدی لطفا🙏♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40