2777
2789

پس چرا برا من نوشته 

" بررسی تکمیلی از نظر آنومالی بویژه از نظر کرانیوفاسیال و آنومالی های late onest بین هفته ۲۲ تا ۲۵ توصیه میشود" 

در صورتی که گفت مشکلی نداری همه چیز حله بچه سالمه 

هفته ۱۷ هستم 

لطفا اگه میدونید بگید مونده تا وقت دکترم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

چرا از خود دکتر نپرسیدی؟

من انقدر رفتم سونو و آزمایش نمیدونم برا چی بود اصلا ولی کلا زیاد شده 

فکر کنم این واسه چسبندگی و ایناست

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید با دکتر خودتون مشورت کنید این مسائل تخصصی هست و قطعا شرایطی بوده که براتون نوشتن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا از خود دکتر نپرسیدی؟من انقدر رفتم سونو و آزمایش نمیدونم برا چی بود اصلا ولی کلا زیاد شده فکر کنم ...

تو خونه ته نوشتش رو خوندم 

اخه قطعی گفت مشکلی نداری 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
آزمایش غرالگری ۳ تاست پایان هر سه ماه میرن آنونالی رفتی؟

دو تا هست 

غربالگری اول هفته ۱۱ تا ۱۳ 

غربالگری دوم هفته ۱۸ تا ۲۰ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تو خونه ته نوشتش رو خوندم اخه قطعی گفت مشکلی نداری

خب اگه گفته مشکلی نداری پس هیچی دیگه ناراحت نباش

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

آزمایش غرالگری ۳ تاست پایان هر سه ماه میرن آنونالی رفتی؟

دوتا رفتم ... همه میگن دوتاست که؟ 

دوتا رفتم ... همه میگن دوتاست که؟

همون دوتاست من تازه رفتم دیگه ولی این سومی که به شما گفته یادمه گفتن اسمش داپلره بزن تو گوگل میگه چیه

دو تا هست غربالگری اول هفته ۱۱ تا ۱۳ غربالگری دوم هفته ۱۸ تا ۲۰

منم سوالم همینه چرا دوباره توصیه کرده در صورتی گفت همه چیز حله 

همون دوتاست من تازه رفتم دیگه ولی این سومی که به شما گفته یادمه گفتن اسمش داپلره بزن تو گوگل میگه چی ...

اهان ممنون عزیزم حتما 

اهان ممنون عزیزم حتما

الان نگاه کردم برای بررسی چسبندگی جفته و محل قرار گرفتنش چیز ترسناکی نیست نترس

منم سوالم همینه چرا دوباره توصیه کرده در صورتی گفت همه چیز حله

برای بعضی ها اکو قلب توصیه میشه برای بعصی بررسی کلیه جنین و ...

مورد شما هم حتما علتی داشته ولی نگران نباشید اصلا اصلا