2777
2789
عنوان

مذهبیا یه سوالی برام پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
خب سید بوده و معصوم . این چیزا ازش بعید نیست عجب سوالی ذهنتو درگیر کرده😄

پس دفع هم نداشتند معصومین؟

مگه فرازمینی بودن؟

من می‌خوام ببینم این احادیث که مطرح میشه از به سری روحیانیونه یا معتبره

میگن که معصومین هنگام خروج از بدن مادر با دو دست میومدند و به یکتایی خدا شهادت میدادن

یا به صورت نور از پهلو اصن میومدن

آدم میمونه باور کنه یا نکنه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

خب ازین لحاظ برام مهمه که اگه این حدیث الکی باشه چجوری به احادیث دیگه میشه اعتماد کرد؟آدم تو شک میفت ...

مرجع تقلید برا همینه دیگه تمام احادیث میخونن طبقه بندی میکنن منابعشو چک میکنن 

مثلا پدرمادر اونی که حدیث نقل کرده کیه؟

ممکنه دروغگو باشن؟

ممکنه دشمن اهل بیت باشن؟

باز از کارشناس دینی های دیگه هم میتونی بپرسی 

از دفتر مراجع بپرس شما که اینجا از نی نی سایتی ها پرسیدید از اونجا هم بپرسید ضرر نداره که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینجور تاپیکا رو نزنید اینجا کسی متخصص این مسائل نیس،زنگ بزنید از دفتر مرجع تقلیدتون بپرسید 

این تاپیکها مقدمه ایی میشه برای اهانت 

شما منظوری نداری،و حتی گفتی مذهبیها بیان ،ولی غیر مذهبی ها نه تنها میان،بلکه نظر هم میدن،و گاها اهانت آمیز

در ضمن در مقالات علمی آمده که نبود عادت ماهیانه در زنان یعنی وجود مشکل و اختلالات هورمونی و غیره....پس به هر یاوه ای توجه نکنیم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
ولی اینجور تاپیکا رو نزنید اینجا کسی متخصص این مسائل نیس،زنگ بزنید از دفتر مرجع تقلیدتون بپرسید این ...

دقیقا سوال باید از متخصص هاش سوال بپرسه 

حتی بعضیا میان اینجا مشکل میگن بقیه دارو تجویز میکنن و خودسر بدون تائید پزشک میخورن 

بیماری ک همینجوری مشخص نمیشه خود پزشک اول ازمایش مینویسه کلی برسی میکنه بعد دارو میده با توجه به علمش

مرجع تقلید برا همینه دیگه تمام احادیث میخونن طبقه بندی میکنن منابعشو چک میکنن مثلا پدرمادر اونی که ح ...

البته من حیض ایشون برام مهم نیست بلکه فقط از این احادیث میترسم که وقتی یه جای معتبر همچین چیزی رو میگه آدم دیگه گیج میشه که چی رو باور کنه چی رو نکنه

مرجع تقلید دقیق میدونن پس چی به چیه؟

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

البته من حیض ایشون برام مهم نیست بلکه فقط از این احادیث میترسم که وقتی یه جای معتبر همچین چیزی رو می ...

حرفتون قبول دارم منبع باید کامل برسی بشه 

هر کی هر حدیثی گفت باید بپرسیم از کجا اوردی اصلا کار عقلی هست 

آره میدونن وظیفه شون همینه باید خیلی خوب تحقیق کنند 

بنده خدایی میگفت اگر میخوای جواب محکم تری بگیری پیام بده چون اونجوری پاسخ دهنده وقت داره بازم بیشتر تحقیق میکنه 

تماس هم خوبه همونجا اگر یه جوابی گفت برات سوال پیش اومد دوباره میپرسی 

من مذهبی نیستم و حتی تشیع هم نیستم پس طبق عنوانت نباید نظر بدم ببخشید ،ولی برام سوال پیش اومد مگ پری ...

نمیگم بده یا خوبه اعتبار حدیث و منبعش رو صرفا می‌خوام بدونم همین

همش باردار بود دیگه حیض نمیشد

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

حرفتون قبول دارم منبع باید کامل برسی بشه هر کی هر حدیثی گفت باید بپرسیم از کجا اوردی اصلا کار عقلی ه ...

خوبه پس

ولی من الان این به ذهنم اومد که قرآن درسته نمیتونه تحریف شه معصومین ولی خیییلی قبل تراز ما بودن احادیث که میتونن تحریف شن🥲

همش باردار بود دیگه حیض نمیشد

یکم احترام بزار عه🙄