2777
2789

من تازگیا اسمشو شنیدم، ظاهراً یه کیف پول دیجیتال که میشه باهاش راحت خرید کرد یا پول جابه‌جا کرد. مثلاً برای پول توجیبی بچه‌ها هم گزینه خوبیه که دیگه پول نقد دستشون نباشه. کسی تجربه داره؟ واقعاً کاربردیه یا فقط یه چیز اضافیه؟ 🤷‍♀️

بلو جونیور من شنیدم خوبه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کارتاشم خیلی خوشگله

ولی بوفه مدارس فکر کنم فقط پول نقد میگیرن

پس خیلی کاربردی نیست به نظرم🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیپاد برنامه بانکیه و میتونی آنلاین و راحت واسه بچت حساب باز کنی و کارت بانکی بگیری وقتی من دخترم 7 ...

سلام دوست عزیز ،از اینکه در خدمت شما هستیم بسیار خوشحالیم💛

برای خریدهای کوچیکش مدرسه ازش استفاده می‌کنه، دیگه پول نقد دستش نمی‌دم. هم خیالم راحته، هم خودش یاد ...

سلام دوست عزیز،از اعتمادتون به زیپاد تشکر میکنیم🍀

پسر من گاهی خودش می‌بینه چقدر خرج کرده، خودش تصمیم می‌گیره کمتر خرج کنه.

سلام دوست عزیز، این همون آموزش سواد مالی هستش که خدمت تون  گفته شده،بچه ها خودشون یاد میگیرن پولشون و مدیریت کنن

به‌نظرم عالیه واسه بچه‌هایی که همیشه پول نقد گم می‌کنن! دیگه همه‌چی امن و راحت توی کیف پولشه.

سلام دوست  عزیز،حمایت شما برای ما با ارزش است😍