2777
2789
عنوان

خداحافظی با کار

95 بازدید | 4 پست

چرا هنوزم بعضیا فکر می‌کنن زن بعد از ازدواج باید کار رو ول کنه و فقط توی خونه باشه؟! انگار موفقیت شغلی برای یه زن فقط تا قبل از عروسی ارزش داره! 😑

🔹 بعضی خانواده‌ها، حتی بعضی همسرا، مستقیم یا غیرمستقیم فشار میارن که "دیگه لازم نیست کار کنی، خونه بشین!" یا "شوهر داری، چرا خودتو خسته می‌کنی؟" 😤 ولی کسی نمی‌پرسه اگه یه زن دلش بخواد استقلال مالی داشته باشه چی؟

🔹 از طرفی، بعضی محیط‌های کاری هم طوریه که انگار ازدواج یعنی افت انگیزه! کم‌کم موقعیت‌های شغلی رو کمتر می‌کنن، انگار منتظرن که خودمون کنار بکشیم! 😡

🧐 شما هم این تجربه رو داشتید؟

من ک خودم کار کردم و بعد بارداری هم خواهم رفت

اما میدونی بخاطری تو محیط کار ب راحتی میشه خیانت کرد ...

و از اون بدتر کارفرما ها اینفدر از ادم میخوان کار بکشن ک واقعا ی ادم متاهل باید زندگش ببوسه بزاره کنار و فقط کار کنه ...

ی عده هم میخوان زن هاشون محدود کنن ک پیشرفت نداشته باشن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته. چیکار میشه کرد؟

راستش هیچکار 

شاید باید دنبال ی شغل خوب گشت ...و نمیدونم پیدا میشه یا نا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ول کنین تو روخدا ، بخدا من به این نتیجه رسیدم همون به خودم وزندگی وبچم برسم زندگی بهتری دارم در کنارشم باشگاه برم وبازار وخرید ،، بخدا الان ۶ ماه دارم میخونم برا آزمون دیوونه شدم  ، خسته شدم با یه بچه ۳ ساله