2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیما مرد چهل ساله این شکلی بود :

عاقله مرد ! دارای شش فرزند و حتی یک نوه 

مورد احترام تمام فامیل 

با پیشوند آقا و پسوند خان خطاب میشد ...

مرد ۴۵ ساله ای که توان زن گرفتن داشته و حتی موقعیت هم داشته ولی ناشکری کرده رو باید با کامنت من بزنی تو دهنش تا از لاس زدن با دخترا و پلاسیدن تو نی نی سایت دست بکشع 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اگرم بشن به این راحتی نمیشن

به قول دوستمون اینا یه عشق شکست خورده داشتند و خیلی هم به زنها معمولا بدبینن یا که وسواس فکری دارن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

قدیما مرد چهل ساله این شکلی بود :عاقله مرد ! دارای شش فرزند و حتی یک نوه مورد احترام تمام فامیل با پ ...

یه سوال یه جمله وجود داره که میگه مرد ها مغزشون خیلی ساده تر از چیزی که ما فکر میکنیم کار میکنه باهاش موافقی؟؟؟؟

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

عاشق میشن اما خیلی سخت و اینکه خیلی منطقی باهاش رفتار میکنن. خواستگار من 39 سالش بود. به شدت ابراز علاقه میکرد اما در نهایت گفت هر چی فکر میکنم این ازدواج منطقی نیست و راحت ول کرد رفت. میگفت من تو سنی نیستم که بخوام بر اساس احساساتم تصمیم بگیرم.

عاشق میشن اما خیلی سخت و اینکه خیلی منطقی باهاش رفتار میکنن. خواستگار من 39 سالش بود. به شدت ابراز ع ...

آره دقیقا همینطورین، راحت میذارن میرن، برا منم همینطوری شد خیلی ادعای عاشقی داشت ولی رفت

اون عاشقت نبود عزیز

خودمم از عشقش مطمئن نیستم اما ازون طرف خیلی آدم پخته ای بود. حتی پدرمم این موضوع رو تایید میکرد. چرا باید 2 ماه عمرشو الکی تلف میکرد. بیا، برو، خرج کن، .......... آخرش خودمم نفهمیدم چی به چی بود والا