2777
2789
عنوان

کارم بده ب نظرتون

55 بازدید | 3 پست

من اول مهر ماه شکم درد داشتم شدید

افتادم دنبالش مسکن مسکن افاقه نمرد

رفتم سونو گفتن تخمدان پیچ خورده

خلاصه موندم تو بیمارستان تشخیص ندادن

با رضایت شخصی اومدم بیرون

عذابی کشیدما 

مامانم سه پیچ هستش گیر بده ول نمیکنه

بعد اینکه رفت سونو گفتن کیسته 

پیچ خوردگی نیس

هی گیر که بریم دکتر بریم دمتر 

منم ب اجبار رفتم

تست پاپ برداشت خلاصه ۱۳۰۰ پباده شدم وو سونوگرافی هم نوشت بیرون برم

دوباره گیر بریم سونو  من عصبی شدم نرفتم

هفته پیش جواب تستمو بدم پیش یه دمتر دیگه زده بود سرطان و دوباره تست برداشت نبود خداروشکر

با همسرم رفته بودم

رفته همه چیو گذاشته کف دست خانودادم

اونام از هر طرف که چرا نمیگی چته چیشد چی گفت

خب نمیخام بهمم

از امروز ب بعدم ب شوهرم هیچی نمیگم اینترنتی دکتر میگیرم 

وسلام 

کارم بده

برای خودمو دلم دعا کنین

خب از قبل باید به شوهرت میگفتی که نگه دوس نداری کسی بفهمه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم مگع گوشش بدهکاره🫤خستم ب خدا

اگه اینطوره دیگه بهش نگو 

ولی سعی کن چندتا کلاس همسرداری بری تا یادبگیری چجوری اصولی اونو همراهش کنی با خودت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕