2777
2789
عنوان

اگه یه زن و مرد متاهل باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 50 پست
چت معمولی چی؟ اگه چت معمولیشون رو داشته باشی که دارن قرار میزارن همو ببینن و پلیس ببری سر صحنه باز پ ...

حالا ک تا اینجاشو دوستت فهمیده کمی صبر کنه همینا رو عکس بگیره داشته باشه به اون جاهای بدشم میرسن بلاخره گندش در میاد الان ک نمیتونه چیزی ثابت کنه

ب نظر من اون زن یا مرد که میفهمه همسرش خیانتکاره یاباید جدابشه یا به روی خودش نیاره وگرنه پلیس آوردن بی فایدست

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلیس رو نمیدونم ولی امیدوارم خیلی زود یه نفر به همسران این دو تا لجن شیطان صفت خبر بده یا یه جوری بشه اونا بفهمن

ابروی این جور ادما باید بره چون عین یه ویروس افتادن به جون جامعه

اخه کی اینجوری بود در این حد بود لعنت به اونایی که به اسم ازادی ، ازادی رو قربانی کردن

نه بابا مگر اینکه تو خونه خالی باهم باشن وگرنه بیرون که کاری ندارن .تازه تو خونه خالی هم باید شاهد ب ...

خیلی سخته اثباتش

یه زن و مزد رو رفتن تو خونه بگیرن

زن و مرده لباسا زو پوشیدن و همه چی زو اوکی کزدن بعد ذر و باز کزدن

بعدا حتی کاندوم استفاده شده هم پیدا کرده بودن ولی نشد اثبات کنن چون کسی اینا رو درحال رابطه ندیده بود

گیریم که تنها بودن تو خونه و کاندوم استفاده شده هم بوده

خوبه پساخ اخ چقدر حال میده این جور ادمارو اویزون از طناب ببینی و تو روحشون نفرین بفرستی

خب برا این چیزا حکم ورود به منزل نمبدن که😂

برای همین اثبات خیانت سخته

تااازه

اگز خیانتکار مرد باشه که میگه صیغه خوندم حلاله و دیگه هیچی

خیلی سخته اثباتشیه زن و مزد رو رفتن تو خونه بگیرنزن و مرده لباسا زو پوشیدن و همه چی زو اوکی کزدن بعد ...

راحت میتونن از رو بدن زن DNA بگیرن بفهمن داشتن یا نه 

ولی اگه بخوان انقدر پیگیری کنن نصف زن و مردای ایران باید بکشن😂

خب برا این چیزا حکم ورود به منزل نمبدن که😂برای همین اثبات خیانت سختهتااازهاگز خیانتکار مرد باشه که ...

صیغه ای که اونا قبول میکنن و میکن حلاله باید ثبت شده باشه هر ننه قمری نمیتونه صیغه بخونه حلال کنه که واسه خودش

خیلی سخته اثباتشیه زن و مزد رو رفتن تو خونه بگیرنزن و مرده لباسا زو پوشیدن و همه چی زو اوکی کزدن بعد ...

اینا لجنن باید بمیرن وگرنه پلیس بیاری هم باز ادامه میدن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
صیغه ای که اونا قبول میکنن و میکن حلاله باید ثبت شده باشه هر ننه قمری نمیتونه صیغه بخونه حلال کنه که ...

اگر چه در خصوص ثبت اجباری ازدواج موقت ، قانونگذار مجازات کیفری و حقوقی را عنوان نموده است اما در عمل هیچ گونه مجازاتی برای چنین ازدواجی اعمال نمی شود.

در رابطه با ثبت ازدواج ، بر اساس قوانین اسلامی تنها زمانی عدم ثبت ازدواج موقت در دفاتر رسمی ازدواج مجازات کیفری دارد که نوع ازدواج دائمی باشد .

همچنین با توجه به نظریه شورای نگهبان و تصریح قانون مجازات اسلامی ، اگر ازدواج موقت به لحاظ شرعی صحیح انجام شده باشد ، ثبت نکردن آن در دفاتر قانونی ثبت ازدواج ، هیچ گونه مجازات کیفری نخواهد داشت

صیغه ای که اونا قبول میکنن و میکن حلاله باید ثبت شده باشه هر ننه قمری نمیتونه صیغه بخونه حلال کنه که ...

اگر مرد خیانت کنه عملا دستت به جایی بند نیس

اون شاهد و حکم ورود به منزل هم برای اثبات خیانت زنه

وگرنه مرد که بعدش میگه صیغه خونده بودم و تامام

اگر چه در خصوص ثبت اجباری ازدواج موقت ، قانونگذار مجازات کیفری و حقوقی را عنوان نموده است اما در عمل ...

هیچی دیگه 

پس در این مواقع باید خودمون دست به کار بشیم 

یه چاقو برمیداریم اون قسمت مشخص رو برش میدیدم دست زن و مردرو میگیریم میبریم جلو سگ ها اون قسمت پرت میکنیم سگ ها بخورن اوماهم تماشا کنن😊😊😊