2777
2789

خانما دیروز رفتم سونو ی ۳۵ هفته خداروهزار مرتبه شکر که همه چیش سالم بود ولی یچیزی خیلی توجهمو جلب کرد اینکه انگار بینیش افتاده رو دهنش و لباشم درشته بنظرتون این واقعا بینیش اینقدره یا تو سونو اینجوری افتاده 🤔اخه تعجب کردم ما کسیو نداریم اینجوری باشه بینیش و لباش شما بیاین ببینید اگرم عکس سونوهای خودتون اینجوری بوده ولی در واقعیت فرق میکرد ممنون میشم عکسشو بزارید بببنم کنجکاو شدم ببینم کی مثل منه😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باد داره بیاد دنیا جمع میشه بقول ننجونا

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بله متاسفانهذچون منم توسونوی آخرم فهمیدم بچم چه شکلیه😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

تو تاپیک ها گذاشتم بازم نرف یکی بگه چکار کنم,😐

اوخیییییی خدایا  عزیزم‌نکران نباش بچه تا بیاد دنیا و بزرگ بشه کلی رنگ عوض میکنه  صحیح و سالم بیاد بغلت  لباس خدا دادی  ژل داره فندوقی  اسمش چی انتخاب کردید

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

واقعا ؟ ببینم عکس سونوی خودتو 😅

عکس سونوم دم دست نیست ولی شک نکن به دنیابیادهمین شکلیه گوشاش بل بلی بودبرامن😊

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون