2777
2789
عنوان

خرید خونه

335 بازدید | 27 پست

خانما شما تا حالا طلا و..فروختید واسه خونه؟!؟

تو این شرایط فک می‌کنم تصمیم درستیه البته خونه دارم می‌خوام عوضش کنم بهتر.طبیعتا باید خوشحال باشم...اما سراسر وجودم ترسه نمیدونم چرا حسم خوب نیست با وجود اینکه اصلا ادم وابسته‌ای نیستم به طلا..دلیلشو نمیدونم شاید چون نقطه امنمو نمی‌خوام بهم بریزم…!تجربه‌شو دارید؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن خونه بعد از عید گرون میشه ولی من مطمئن نیستم

اره به احتمال زیاد چون الان راکده

ولی نمیدونم چرا این حس عجیبو دارم طبیعتا باید خوشحال باشم برم یه خونه‌ی بهتر

اره به احتمال زیاد چون الان راکدهولی نمیدونم چرا این حس عجیبو دارم طبیعتا باید خوشحال باشم برم یه خو ...

من که بارها طلا فروختم همه چیز هم بنام همسرمه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

تو این وضعیت ریسکه به نظرم

ولی اگه خونه رو قرداد کنی بعد طلاتو بفروشی هیچ ریسکی نداره و نباید اصلا فکرتونو درگیر کنه . 

اما این که شما داری طلاتو میدی که خونه بخری و یه جورایی اون طلا و جسم فیزیکیش رو نخواهی داشت اینش باعث ترس و استرس میشه 

اره به احتمال زیاد چون الان راکدهولی نمیدونم چرا این حس عجیبو دارم طبیعتا باید خوشحال باشم برم یه خو ...

اگه میگفتی خرید ماشین میگفتم نه

طلا رو با خاک معامله کردن صدبرابر بهتر از آهن و فلزه

تو این وضعیت ریسکه به نظرم ولی اگه خونه رو قرداد کنی بعد طلاتو بفروشی هیچ ریسکی نداره و نباید اصلا ف ...

اره به احتمال زیاد مخصوصا چون اصلا استفاده نکردم یه بار فقط عروسی رفتم انداختم🤣

تو این وضعیت ریسکه به نظرم ولی اگه خونه رو قرداد کنی بعد طلاتو بفروشی هیچ ریسکی نداره و نباید اصلا ف ...

دقیقا بعد از امضا قرارداد بفروش

قبلش نه چون ممکنه طرف پشیمون بشه و فسخ کنه

توی بند دقت کن فسخ یک طرفه یا ۲۴ ساعت بعد از امضا یه همچین چیزی دقیق نمیدونم نداشته باشه