2777
2789
عنوان

خونمون مورچه خیلی شدید شده

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا

من مثلا کل خونه رو سم زدم پاکسازی کردم چندوقت پیش ماشین ظرفشویی رو کشیدم بیرون زیرشو تمیز کنم کل زیرش مورچه قهوه ای مرده مثل پودر ریخته بود کف زمین فکرشم حالمو بهم میزنه

درست یک سال پیش منم گرفتارهمین مورچه هابودم حتی از دیوارو سقف هم مورچه راه میرفت خونه رو تمیز میکردم ازاون پودرهای حشره کش میریختم دورتادور دیوار باز می دیدم رو دیوار راه میرن تا یه خوراکی چیزی توخونه میزاشتم فوری دورش جمه میشدن تا اینکه پس از زحمت فراوان متوجه شدم از کلید پریز وارد خونه میشن چون خونمون از سفال ساخته شده بود تنها چیزی که تونست ریشه کن کنه اسپری حشره کن کامن بود هرجا بزنی تا دوماه هرمورچه ای از اونجا رد بشه میمیره بعد دوماه دوباره بزن همهدکلید پریز ها ترک های ریز دیوار خلاصه هرجا اثری از مورچه دیدی اسپری کن تویه ظرف اسپری مشکی رنگ هست حتما نتیجه میگیری .

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
خانما تاپیک جدیدم میاینمیخوام پزده پشت دری بشوزم اولین باره چجوری بشورم با دست

با پودر لباسشویی به همراه یکی دوقاشق جوش شیرین خیلی تمیز وسفید میشن البته تو این ترکیب باید نصف روز خیس بخوره تا خوب سفید بشه 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...