2777
2789
عنوان

خانمایه چندلحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 40 پست
اگر قصد بارداری دارید حتما بگرد یه دکتر خوب پیدا کن زیر نظرش بمون و بهش اعتماد کن تا باردار بشی انشا ...

بله حتما ممنون ازجوابتون

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماچندوقت اقدام بودین بنظرتون دکترموعوض کنم دارومیده

ببین دکترتو عوض کن متاهلی

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
دکتر خیلی مهم  . به معروفی اینجور چیزا نیست. مهم اینکه دقیق بررسیت کنه. به من دکتر میگفت هرماه ...

عزیزم خداروشکران شالله به سلامتی

شماعلائمی هم داشتین یانه

دکتر بهم گفته بود اصلا نمی تونم به خاطر کیست باردار بشم گفت برو تا یه سال دیگه ۳۰ کیلو کم کن یا بیا بالن بذار لاغر بشی تا شاید اتفاقی بیافته منم اصلا قصد بارداری نداشتم می خواستم آماده باشه همین

دست سازه های من : @annabkala
بله متاهلم 8ماهه ازدواج کردم

اگه اضافه وزن داری لاغر کن به وزن ایده آل برس حتا یک کیلو هم رو تخمدان ها تاثییر مثبت میزاره شوهرتم باید آزمایش اسپرم بده خودتم دکترتو عوض کن اگه بیخیال شی باید کلی دوا درمون کنی با کلی هزینه سنگین اگه دیر بشه زود اقدام کن 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
منم شكل شماروداشتم هشت كيلوكم كردم دوماه دمكرده رازيانه خودم دو دوره منظم پري شدم دوره سوم پريودنشدم ...

چندبارم رازیانه دم کردم اما هنوزتکلیفم مشخص نشده