2777
2789
عنوان

خانمایه چندلحظه لطفا

201 بازدید | 40 پست

سلام عزیزان میشه یکم منوراهنماییم کنیدواقعاخسته شدم دیگه همش بی بی چک منفی  اخرین موعدمن 22مهربوده ومن ابان اقدام کردم برابارداری ازابان پریودنشدم رفتم دکترسونوانجام دادگفت یه کیست ساده داری دوتاامپول پروژسترون نوشت زدم امپول الان 12روزمیگذره هنوزپریودنشدم الان سه روزه اطراف نافم تیرمیکشه دردش عجیبه وزمانی که دست میذارم جایی دردمیکنه انگارضربانه اینجوری میشه الان بی بی زدم بازم منفی بود اخه من دیگه بایدچیکارکنم میشه راهنماییم کنید؟ممنونم

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.

تنبلی تخمدان داری یا اولین باره عادت نشدی

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
تنبلی تخمدان داری یا اولین باره عادت نشدی

قبلازمان مجردیم کیست داشتم امابادارورفع شدن وزمانی پریودنمیشدم یبارامپول زدم فوری پریودشدم و2ماه پیش رفتم سونوهمه چی نرمال بودوکیست نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با وجود کیس باردار هم شدی 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

[QUOTE=51169817]منم کیست داشتم. پریودام عقب میفتاد . رفتم دکتر بهم متفورمین داد و سومین ماه باردار شدم [/QUنگفت وزنتو بیار پایین

منم کیست داشتم. پریودام عقب میفتاد . رفتم دکتر بهم متفورمین داد و سومین ماه باردار شدم 

به من هیچی ندادگفت خودش برطرف میشه

زعفرون دم کن روزی یه لیوان بخور به مدت ۵ روز

تخم هویج از عطاری بخر دم کن بخور اون هم جواب میده 

البته مطمئن شو باردار نیستی چون من بیبی چمن منفی بود همه اینکارا رو هم کردم و خدا به بچه  رحم کرد که نیافتاد

دست سازه های من : @annabkala
خب کیست من کوچیک بود ولی متفورمین پریود و تخمکگذاریمو تنظیم کرده بود.

منم کیس های ریز دارم اما پنج ساله باردار نمیشم دوسال یه سره متفورمین خوردم آیوآی هم کردم منفی شد الان دارم لاغر میکنم شاید فرجی شد

خب کیست من کوچیک بود ولی متفورمین پریود و تخمکگذاریمو تنظیم کرده بود.

شماچندوقت اقدام بودین بنظرتون دکترموعوض کنم دارومیده

به من هیچی ندادگفت خودش برطرف میشه

منم قبلا زیر نظر یه دکتر فوق تخصص بودم و فقط به من فولیک اسید داد همین. ولی بع پیشنهاد شوهرم پیش اشناش که یه خانوم ماما بود رفتم. و بهم متفورمین  داد. پریودام دقیق و منظم شده بود. و تو سه ماه نتیجه گرفتم. دوستمم با متفورمین در عرض ۱ ماه باردار شد

زعفرون دم کن روزی یه لیوان بخور به مدت ۵ روز تخم هویج از عطاری بخر دم کن بخور اون هم جواب میده  ...

شماعلائمی هم داشتین یانه