من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
[QUOTE=51169817]منم کیست داشتم. پریودام عقب میفتاد . رفتم دکتر بهم متفورمین داد و سومین ماه باردار شدم [/QUنگفت وزنتو بیار پایین
خب کیست من کوچیک بود ولی متفورمین پریود و تخمکگذاریمو تنظیم کرده بود.
منم کیس های ریز دارم اما پنج ساله باردار نمیشم دوسال یه سره متفورمین خوردم آیوآی هم کردم منفی شد الان دارم لاغر میکنم شاید فرجی شد
منم قبلا زیر نظر یه دکتر فوق تخصص بودم و فقط به من فولیک اسید داد همین. ولی بع پیشنهاد شوهرم پیش اشناش که یه خانوم ماما بود رفتم. و بهم متفورمین داد. پریودام دقیق و منظم شده بود. و تو سه ماه نتیجه گرفتم. دوستمم با متفورمین در عرض ۱ ماه باردار شد