2777
2789

ببخشید شما گفتید نامزدتون فوت شده بعد دنبال ماسک صورت بودید در تاپیکاتون عجیب بود برام راستش 

این پیامایی که بعضیا تو تاپیکم میزنن مگه من ادم نیستم غمم یه طرف ولی من زنده ام هنوز جسم و روحم نیاز به رسیدگی داره توروخدا وقتی کسی عزیزی رو از دست میده غمشو بیشتر نکنیط اینجوری خودشو سرگرم میکنه وگرنه غمش که فراموش نمیشه عزیزان

عزیزم شما چون به درک بالایی از زندگی رسیدی و خیلیا نرسیدند شمارو درک نمیکنند. انسان اگه واقعا بفهمه که دنیا ابدی نیست و زندگی هدیه ایه که چند روزی اومدیم ازش استفاده کنیم و همونجور که عزیزانمون رفتند روزی نوبت ماست انقدر زجه نمیرنه اما حیف که ایمان نداریم به این حرفها

عزیزم شما چون به درک بالایی از زندگی رسیدی و خیلیا نرسیدند شمارو درک نمیکنند. انسان اگه واقعا بفهمه ...

خداشاهده منم درد دارم 

جوون م زیر خاکه ولی هیچ کاری از دستم بر نمیاد یه شب بدون گریه نخوابیدم بدون کابوس ولی خب چیکار کنم کار خداس 

اگه خودمو گل بگیرم زندع میشه تا من ۴۰روز میرم خودمو گل بگیرم بدون اب و غذاب اون برگرده 

ولی نمیشع مه نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم خوبی عزیز دلم خدا بهت صبر بده . من تاپیک تو سیو کرده بودم وقتی ک همسرت تصادف کرده بود کلی هم درد دل کردیم  . امروز یادم افتاد بیام سر بزنم خیلی ناراحت شدم .گفته بودی که حالش بهتره چی شد یهو . 😭😭

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

تشکر عزیزم والا آمبولی کرد💔

خیلی ناراحت شدم .امیدوارم حال روحیت بهتر بشه . خیلی سخته 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه