2777
2789

من احساس میکنم بچم همش خوابه و اونقد جنب و جوش نداره تو سونو نکنه مشکلی باشه؟ تا الان که هفته های آخرم ندیدم مثل این فیلما انگشتی بمکه یا شیطونی کنه🥲😭 مامانا تجربه تون و میگید من آروم شم یکم

چی میخوری قبل سونو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم حرکاتشو میشماری؟اگه حرکاتش نرماله پس نگران نشو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایم پسر کوچیکم کلا خواب بود 😂 آلان اینقدر شیطونه از دیوار راست بالا میره اونجا همش میگفتن آخی چقدر ...

واقعا یعنی نگران نباشم؟ آخه حرکت هاش تو خونه و تنهایی اوکیه اما تو سونو همیشه ساکته

چیز خاصی نخوردم یعنی اینکه میگن شیرینی بخور چون دکتر من نمی‌گفت منم رعایت نکردم

والا من سونو nt ک رفتم

اونجا منشی گفت ی چیز شیرین بخور

اب میوه یا بستنی

کمپوت

اینا

من ابمیوه خوردم

برام دست تکون میداد از حرکتش راضی بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا من سونو nt ک رفتماونجا منشی گفت ی چیز شیرین بخوراب میوه یا بستنیکمپوتاینامن ابمیوه خوردمبرام دس ...

من سونو صدری رفتم کل بارداری اونجا هیچی به من نگفتن

واقعا یعنی نگران نباشم؟ آخه حرکت هاش تو خونه و تنهایی اوکیه اما تو سونو همیشه ساکته

نگرانی نداره معمولا یه چیز شیرین بخوری تکون میخوره حالا من دیابت داشتم چیز شیرین هم نمیشد بخورم کلافه میشدم میرفتم سونو چون آقا خواب بودن 😂 بعد الان آرزومه بخوابه و من یکم استراحت کنم از بس شیططونه

نگرانی نداره معمولا یه چیز شیرین بخوری تکون میخوره حالا من دیابت داشتم چیز شیرین هم نمیشد بخورم کلاف ...

وای خدا از دهنت بشنوه خدا پسرتو حفظ کنه برات🥹❤️❤️