2777
2789

با اینکه همسرم خودش افسر ارتش هست و بیست ساله تو ارتش خدمت میکنه،ازونم دورم ماموریته مرز جای خطرناکه 😥

ولی واقعا جیگرم برای داداشم خون شده تازه داماد هم هست بچه ،خیلی دلم براشون میسوزه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به سلامت بره وبرگرده

کجاست خدمتش؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

آموزشی سپاه شیروان آموزشی سرباز هجده ساله با پزشکا متفاوت هست!؟از شوهرم میپرسم میگه اره فرق میکنه می ...

آره فرق میکنه،چون درجه ای که میگیرن فرق میکنه

شوهر منم وقتی رفت فوق لیسانس داشت ودرجش شد ستفان یکم،مثلا پست نمیداد ویه سری راحتیا داشت نسبت به سرباز صفر ودرجات پایینتر

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خیلی غصه دارم 

تا حالا برای شوهرم غصه می خوردم حالا داداشمم اضافه شد ،

هییییی روزگار ،

دلم برای زنداداشم میسوزه خودمم اول عروسی شوهرم مدام میرفت دریا همش غصه داشتم ☹️

بچه ها آموزشی موبایل ممنوعه ؟

آموزشی سپاه شیروان آموزشی سرباز هجده ساله با پزشکا متفاوت هست!؟از شوهرم میپرسم میگه اره فرق میکنه می ...

تو آموزشی همه با هم هستن.از سرباز صفر بگیر تا دکترا و پزشک و....

شوهر منم چند ماه بعد عقد رفت سربازی.

دقیقا اول اسفند رفت اموزشی تا اواخر فروردین

آره فرق میکنه،چون درجه ای که میگیرن فرق میکنهشوهر منم وقتی رفت فوق لیسانس داشت ودرجش شد ستفان یکم،مث ...

البته پرسیدی آموزش جواب من واسه خودخدمت بود

آخر آموزشی تازه درجه میگیرن😁فک نکنم فرقی کنه چون همشون یه مدل آموزش میبینن

خیلی غصه دارم تا حالا برای شوهرم غصه می خوردم حالا داداشمم اضافه شد ،هییییی روزگار ،دلم برای زنداداش ...

بله.گوشی ممنوعه

جالبه شوهر منم سپاه شیروان افتاده بود ولی اشتباه کرد و جاشو عوض کرد.

رفت اراک نیروانتظامی

خیلی سخت بود براش

تو آموزشی همه با هم هستن.از سرباز صفر بگیر تا دکترا و پزشک و....شوهر منم چند ماه بعد عقد رفت سربازی. ...

امیدوارم همیشه خوشبخت باشین کنار هم،

دیگه باید بگذره به قولی این دوره،

ولی خیلی نگرانم،

بله.گوشی ممنوعهجالبه شوهر منم سپاه شیروان افتاده بود ولی اشتباه کرد و جاشو عوض کرد.رفت اراک نیروانتظ ...

داداش منم رفت که بره نیروی انتظامی ،بهش گفتن این اشتباه و نکن،و چون متاهل هستی بعد آموزشی میفتی استان محل اقامت همسرت،

راستش همسر من هم نذاشت که بیاد ارتش و میگفت ارتش با اینکه از نظر روانی خوب هست ولی راه دور خیلی اذیت میشی،

و نیروانتظامی هم که برخورد پرسنل و اینا خیلی عجیبه و نذاشتن ،گفتن سپاه واقعا بهتره چون مراکز درمانی هم داره همه جا،

نمیدونم حالا درست باشه یا نه،

همسر شما هم پزشک هستن؟

امیدوارم همیشه خوشبخت باشین کنار هم،دیگه باید بگذره به قولی این دوره،ولی خیلی نگرانم،

مرسی عزیزم

نگران نباش.چشم روی هم بذاری تموم شده.

تو این مدت یکی دو باری هم میاد مرخصی.

انشاالله بسلامتی این دوره رو بگذرونه

داداش منم رفت که بره نیروی انتظامی ،بهش گفتن این اشتباه و نکن،و چون متاهل هستی بعد آموزشی میفتی استا ...

نه عزیزم.مهندس عمرانِ

دقیقا سپاه از همه جا بهتره.

نیروانتظامی واقعا وحشی و عقده ای هستن

با سربازا مثه اسیر رفتار میکنن.منکه تا عمر دارم حلالشون نمیکنم چون خیلی سربازارو اذیت میکردن.