2777
2789

چه کاری هس که به خاطر ترس یا نداشتن امکانات یا هر دلیل دیگه ای ممکنه هیچوقت توی زندگیتون انجام ندید؟ 

من خودم یکی از کارایی که فکر نمیکنم هیچوقت هیچوقت برم سراغش پرش از ارتفاع یا همون بانجی جامپینگ باشه... چون خیلی از ارتفاع میترسم

یا مثلا این کشتی های تفریحی کروز ... بااین وضع اقتصادی و این زندگی که ما داریم فکر کنم حسرت یبار سفر با این کشتی به دلم بمونه و هیچوقت حتی از نزدیک نبینمش😁🥲

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی کردن میترسم با اینکه مث ژاپنیا فک میکنم

بااین مدل ترس کاملا موافقم.. الهی که هیچوقت هیچکی سراغش نره

راستی

ژاپنیا چه فکری میکنن؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
قطعا سمت سیگار قلیون و هر دود دیکه ای نمیرم

آفرین👏🏻👏🏻👏🏻

اینم از مواردی هس که منم هیچوقت سمتش نمیرم

بااین مدل ترس کاملا موافقم.. الهی که هیچوقت هیچکی سراغش نرهراستیژاپنیا چه فکری میکنن؟

فکرشون اینه ک میشه از زندگی هم مث بقیه مراحل استعفا داد 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

به احتمال زیاد روابط اجتماعیم تا آخر عمرم همینی که هست بمونه! من به خاطر اتفاقاتی که در گذشته برام افتاده سخت به آدما اعتماد میکنم بهتره بگم اصلا اعتماد نمیکنم! حتی فامیل، دوستی ندارم و رفت و آمدم با اطرافیانم تقریبا صفره، خیلی سعی کردم شرایط رو تغییر بدم اما رفتارهای طرف مقابلم باعث شده که در تصمیم مصمم باشم البته که خیلی خوشحالم از این اتفاق! چون تا اینجا بیشتر برام منفعت داشته تا ضرر

هیچی حقیقتا

شاید نرم تو عمق زیاد آب

ک اونم اگه مطمئن باشم و ترسم بریزه برم

فقط همین ترسمه‌ با جای تنگ و کوچیک

از خفگی میترسم فقط

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!