2777
2789

دقیقا دیشب همین موقع که باز دوباره خودم با دست های خودم زندگی مو نابود کردم و جواب شو دادم کاش جواب نمی‌دادم میذاشتم همه چی تموم بش ،چقدر دیشب آرامش داشتم بدون اینکه منتظر کسی باشم یا چرا سین نکرد و چرا دیر جواب داد برای خودم و با ذهن آزاد آشتی زندگی مو میکردم اما باز امشب باید از دست دیر جواب داداش حرص بخورم ،،نمیتونمم تموم کنم این دفعه با خودش میگ دختره مجهولی چیزی هست هی تموم میکنه هی برمیگرده ..کاش دیشب جواب نمی‌دادم نن احمق هر سری به امید اینکه تغییر کرده خام حرفاش میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا تا بگم میخام برم پیامم رو روی صحفه میبینه و دو ساعت میاد چت میکنه و حرف میزنه ولی در حالت عادی همون ساعت بهش پیام بدم حالمو نداره این نمیدونم چ مدلش که خیالش از بودنم ک راحت میش باز دنده عقب میره ..منم هی ناامید تر میکنه 

زخم بازتر نشده ببندش

تمومش کن!

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
زخم بازتر نشده ببندشتمومش کن!

واقعاانم گل گفتی خواهر ...کاش خام نمی‌شدم الان روم نمیش بگم میخام برم یا تموم کنم دلم شدیدا آرامش دیشبم رو میخواد ..خب یکی نیست بهش بگ ذلیل مرده تو که نمیخواستی وقت بزاری غلط میکنی اونقد منت کشی میکنی که بازم پیام بدم بعد بیست وچهار ساعت‌ جواب بدی ..مریض ان پسرهای جدید فکر کنم دلشونومیخواد یکی دنبالشون بدوعه اونا فرار کنن

واقعاانم گل گفتی خواهر ...کاش خام نمی‌شدم الان روم نمیش بگم میخام برم یا تموم کنم دلم شدیدا آرامش دی ...

دقیقا همینطوره خیالشون راحته که اگه بعده صد سال هم بیان دخترا پای عشقشون وایسادن و میتونن دوباره خامش کنن

و هر بار که بهشون اجازه میدین که برگرده و رابطه رو از نو شروع کنین مطمئنتر میشه و هر رفتاری رو که دلش میخواد انجام میده مثل همین دیر جواب دادنا.بیخبری ها و یا گنداخلاقیاشون و..

اگه واقعا اذیتی بگو من دیگه کشش ندارم گذشته رو دوباره زندگی کنم 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚