2777
2789
عنوان

اقا کیا شبا نمیتونن بخوابن بیاننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا که جن ترس نداره از آدما باید بترسی از اتفاقای ناحور زندگی که ادم خبر نداره

بله عزیزم ترس داره خودمن این مدت انقدر استرس و ترس خفته داشتم ک پوستم لک افتاده

برای جورشدن انتقالیم ب شهرخودم التماس دعای عاجل دارم. درماندم. اجرتون باسیدالشهدا

ینی‌ واقعا ساخته ذهنه خودمه؟؟؟ اخه میگن اونایی ک میترسن حتما چیزی دورشون هست گ میترسن

نه هیچی نیست اونم الان توی زندگی شهری اپارتمان اون قدیم بود توی روستاها بعد غروب از ترسشون همچی به چشمشون دیده میشد

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

من..

ولی از ترس نیست، از افکاریه ک تو ذهنم رژه میرن دیوانم کردن. خودمو با گوشی و فیلم خفه میکنم تا خاب برم غیر اون نمیتونم. چون همینکه چشمامو ببندم هزار جور فکر و مرض میفته به جونم 

بسم اله برگام ریخت بدتر بااین حرفتنتتتت نه والا از کجا بدونم داریم نداریم

فدات شم اصلا نترس. خیال راحت بخواب. ما ک داریم. مث تو نمیترسم. هرچندبی خواب شدم پوستم لک شده ولی امید دارم برگردم شهرمون. دعاکنین انتقالیم جورشه

برای جورشدن انتقالیم ب شهرخودم التماس دعای عاجل دارم. درماندم. اجرتون باسیدالشهدا

خوش به حالت به خاطر جن و رو خواب نداری 

ما بخاطر بدبختی هامون شبا نمی‌تونیم بخوابیم 😂😂😂😕

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی