2777
2789
عنوان

کسی اینجا بچه بیش فعال داره

115 بازدید | 19 پست

خانما التماس میکنم اگه چیزی در این مورد میدونید تا آخر حرفامو بخونید و خواهرانه کمکم کنید. میدونم طولانیه ولی التماس میکنم کمک کنید

تو رو خدا برای سرزنش و سرکوب هم نیاید

من وضعیت روحیم خیلی بده الان

پسر من بعد از کلی نذر و نیاز به دنیا اومد. الان سه سالشه

دوران بارداری افتضاحی داشتم 

پسرم هم از اول با کولیک و رفلاکس به دنیا اومد

حالا بماند که موقع به دنیا اومدنش هم چون زود به دنیا اومد و یه ماه تو دستگاه بود ، چپ و راست بهش آمپول میزدن و بچه ی بیچاره هم جیغ میزد و وحشت میکرد

خلاصه که از نوزادی بچه ی ناآرومی بود. سخت میخوابید. تو خواب همش میترسید. همین الانشم. از کوچیک ترین حرکتی میترسه

تا پنج ماهگی همش گربه میکرد میگفتیم نوزاده. بعد از اونم همش زور میگفت و جیغ میزد. 

زود راه افتاد، زود حرف زد، نزدیک بیست تا شعر بلده. اعداد رو تا سی بلده بشماره. قران میخونه خلاصه فوق العاده باهوش و اجتماعیه

کل محل عاشقشن. با همه سلام علیک میکنه و ظاهرشو خیلی خوب حفظ کرده. خیلی جالبه تو جمعی که بچه نباشه عالیه ولی بچه ببینه همش زور میگه. بازیشونو بهم میریزه. قوانین بازی رو بهم میزنه. اسباب بازی ها رو میگیره پس نمیده

همه جا میگن این بچه چقدر مودبه ولی اگه یه بچه تو همون جمع باشه میبینن اصلا هم اینطور نیست

چون طول روز مداااام جیغ میزنه و گریه میکنه همسایه هامون تو ساختمون از دستش شاکی ان. همش شکایت میکنن و حق هم دارن

به شدت لجبازه. میگم دست نزن میخنده دست میزنه. متاسفانه فحش میده. متاسفانه برای خواب مقاومت میکنه حتی وقتی داره از خستگی بیهوش میشه. جالبه خودش بهم میگه مامان آدم نباید فحش بده. آدم نباید به چاقو دست بزنه و از لج من میره دست میزنه.

چندین ماه پیش پیش یه دکتر روانپزشک کودک بردم گفت بیش فعالی داره. ولی گفت برای بچه زیر پنج سال داروی شیمیایی نمیدم من. یه شربت گیاهی داد و به قرص زعفران. اونم یه ماه اثر کرد دیگه اثر نکرد. به خدا دوستش دارم ولی از دستش خسته شدم.شب و روزم رو بکی کرده. شوهر بیچاره ام از سر کار برمیگرده تا شب باهاش بازی میکنه پسرم همش جیغ مبزنه و زور میگه. موهام سفید شده. از استرس و فشار، دچار دیابت شدم. میگم ببرمش پیش یه روانپزشک دیگه دارو قوی تر بده همه دعوام میکنن که تو مادر نیستی بچه رو از سرت باز میکنی .حوصله ی بچه نداری ولی خودشون حتی حاضر نیستن نیم ساعت نگهش دارن. خواهرانه کمکم کنید تجربه ای دارید؟ بعدا بهتر میشه؟ ببرمش دکتر یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش دکتر. روانپزشکش رو عوض کن. تشخیص به موقع ای‌دی‌اچ‌دی خیلی میتونه بعدها بهش کمک کنه. متاسفم که اینقدر داره بهتون سخت میگذره عزیزم و حق داری. اما شربت گیاهی و دمنوش زعفرون و از این چیزها برای یه چیزی مثل ای‌دی‌اچ‌دی همون‌قدر (دور از جون شما) احمقانه‌ست که قرص سرماخوردگی برای فرد اوتیستیک مثلا. حتما با یه روانپزشک خوب کودک مشورت کن کسی که اصلا میدونی کارش اینه. اگه لازمه تشخیص دوباره بگیر اصلا از یه متخصص دیگه به‌نظرم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
حتما ببرش دکتر. روانپزشکش رو عوض کن. تشخیص به موقع ای‌دی‌اچ‌دی خیلی میتونه بعدها بهش کمک کنه. متاسفم ...

عزیزم این دکتر روانپزشک کودکه. خیلی تو شهرمون معروفه و همه بچه هاشونو میاوردن پیش این خیلی هم تعریف میکردن.

دکتر له من گفت پسرت خیلی کوچیکه. نمیشه اصلا بهش داروی قوی داد. این شرلت هم اسمش اتنتالین بود که گیاهیه و برای درمان بیش فعالیه

صد در صد بهتر که میشه چون بالاخره عاقل تر میشه اما خب شمای مادر اندازه پنج شش تا بچه بزرگ کردن ازت ا ...

واقعا همینطوره

پسر من علاوه بر شیطنتش شدیدا لوسه

چون من با خانواده همسرم زندگی میکنم و اونا به شدت پشتشن. انقدر حمابتش کردن که اصلا از من و حتی خودشون حرف شنوی نداره

با اینکه به خاطر کیست دکتر گفته اگه تا یه سال دیگه باردار نشی شاید دیگه نتونی بچه دار بشی باز جرات نمیکنم یه بچه ی دیگه بیارم. همه‌میگن بعد پشیمون میشی ولی‌واقعا توانشو ندارم و میترسم

عزیزم این دکتر روانپزشک کودکه. خیلی تو شهرمون معروفه و همه بچه هاشونو میاوردن پیش این خیلی هم تعریف ...

امکانش رو داری پیش دکتر دیگه‌ای هم ببریش عزیزم؟ چند تا نظر و مشورت بگیری؟ حداقل خیالت راحت بشه که همه راه‌ها رو رفتی، فوقش اصلا چندتا راهکار بگیری از روانشناس کودک تا وقتی به سنی برسه که بشه کمک دارویی هم بگیره.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بچه در در روز بیرون میبری انرژیش تخلیه بشه؟

والا من تو یه شهرک خارج از شهرم فعلا. متاسفانه پارک نداره اینجا. از ترس کامیون و ماشین سنگین ها هم میترسم ببرمش بیرون چون همش میخواد دستمو ول کنه و بدوئه.

تو خونه همش باهاش بازی میکنم یا پیش خانواده شوهرم که باهم زندگی میکنیم همش بدو بدو بازی میکنه

واقعا همینطورهپسر من علاوه بر شیطنتش شدیدا لوسهچون من با خانواده همسرم زندگی میکنم و اونا به شدت پشت ...

سعی کن هم خودت آرامش داشته باشی،هم محیط خونه،اینجوری بچه هم مجبور میشه آروم باشه همیشه،مثلا وقتی چیزی خواست جیغ زد بگو نمی‌فهمم چی میگی تا جیغ بزنی من نمیفهمم

امکانش رو داری پیش دکتر دیگه‌ای هم ببریش عزیزم؟ چند تا نظر و مشورت بگیری؟ حداقل خیالت راحت بشه که هم ...

بله جانم حرف شما درست و کاملا عاقلانه‌اس. منم به همین فکر میکنم ولی متاسفانه روانپزشک کودک تو شهر فقط دوتاس که یکی دکتر پروازه و چند‌ماه یه بار میاد شهرمون. به خدا انگار همه ی درها به روی من بسته اس. اصلا عقلم کار نمیکنه

سعی کن هم خودت آرامش داشته باشی،هم محیط خونه،اینجوری بچه هم مجبور میشه آروم باشه همیشه،مثلا وقتی چیز ...

باورت میشه همین نیم ساعت پیش داشت نعره میزد که من شبو میخوام برم خونه ی بابابزرگم

همش میگفتم متوجه نمیشم. آروم بگو چی میگی ولی همچنان جیغ میزد و خودشو کتک میزد. صورتشو خراش داد حتی

نزدیک یه ربع مداوم گریه کرد و خودشو به اینور و اونور کوبید. سعی میکردم اهمیت ندم ولی همسرم بیچاره نمیتونه خودشو کنترل کنه. آدم عصبی نیستا. پسرم عصبیش کرده. بیچاره همش دعواش میکرد و سرش داد میزد گریه نکن. ساکت باش نمیفهمم و اون بدتر میکرد.

خلاصه تا به چک خورد و آروم شد😭😭😭

بله جانم حرف شما درست و کاملا عاقلانه‌اس. منم به همین فکر میکنم ولی متاسفانه روانپزشک کودک تو شهر فق ...

میفهممت خیلی شرایط سختیه☹️ آدم فرسوده میشه روحی با تنشی که هست و کاری هم نمیتونه بکنه برای بچه، حق داری عزیزم.

نمیدونم واقعا شرایط ویزیت آنلاین چه‌طوره یعنی چندتا دکتر واقعا خوب هست ولی اگر میتونی شاید ارزشش رو داشته باشه مثلا بگردی دنبال دکتری که ویزیت آنلاین داشته باشه. شاید کمکی بکنه. یادمه روانپزشک برادر من آنلاین ویزیت میکرد، البته اوایل کرونا بود فکر میکنم و برای مراجعینی که ویزیت دفعه اولشون نبود. ولی قطعا الان بیشتر شده تعداد متخصص‌های این شکلی.

میفهممت خیلی شرایط سختیه☹️ آدم فرسوده میشه روحی با تنشی که هست و کاری هم نمیتونه بکنه برای بچه، حق د ...

آخه رفتار پسرمو نمیبینه. میتونه تشخیص بده؟

اگه بتونه حتماااا یکی میگردم پیدا میکنم