2777
2789
عنوان

خیلی دلم برات تنگ شده

422 بازدید | 50 پست

نپرس در هوای تو کدام لحظه گم شدم

همان همان زمان که رفتی ...

من از شروع ماجرا به انتها رسیده ام

نشان به آن نشان که رفتی ...

پس از تو خانه خانه نشد هوایم عاشقانه نشد

جنون مرا ندیده گرفتی ...

در آن غروب سرد خزان تو را صدا زدم که بمان

ولی تو ناشنیده گرفتی ...

به یک نگاه آشنا تمام هستی مرا

گره زدی به تار و پودت ...

در انتهای کوچه ها دو سایه میرسد به هم

یکی منم یکی نبودت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دام براش تنگ شده 

روزگارم میگزره ولی درب داغون فراری از همه جا 

همه کس ، بد جایی گذاشتی رفتی 

یک سوال کنم تاحالا طوری عاشق شدید که بگید بعدش با کسی ازدواج میکنم که فقط تنها نباشم 

راحت تر بگم سوال رو تاحالا شده بخاطر این که به کسی دل نبندید بخوای با کسی ازدواج کنید که ۱۵ سال از خودتون بزرگ تر باشه ؟؟

منم خیلی دلم براش تنگ شده ، امروز با ی خط. ناشناس زنگ زدم که فقط بگه الو بعد چن ماه صداشو بشنوم ، جو ...

اخ آخ گفتی من ۲ سال بیشتر صداشو نشنیدم 

و حسرت خیلی چیز ها تو سینم مونده و عذاب میکشم 

مخاطب خاص داره؟

واقعا آرامش روز هام بود اولین تجربه عاشق شدنم فهمیدن زندگی بعد ۲۵ سال ولی خراب شد 

من Mosic75 هستم دو سال پیش انقدر براش تایپیک زدم کاربریم بسته شد 

واقعا آرامش روز هام بود اولین تجربه عاشق شدنم فهمیدن زندگی بعد ۲۵ سال ولی خراب شد من Mosic75 هستم دو ...

بیاید اینطوری به قضیه نگاه کنیم که خدا یه سری آدمارو حذف میکنه از زندگیمون چون چیزایی رو دیده و مکالماتی رو شنیده که ما هیچوقت ندیدیم و نشنیدیم

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
نه نشده ،شما الان می‌خواین اینکارو کنین؟

متاسفانه بله چند وقت با یک کسی آشنا شدم از خودم بزرگ تر و فقط برای این این که فکرم نخواد بره سمت کسی 

با کسی که هیچی نباشه فقط یک زندگی باشه چون از شهر خودم دو سال فرار کردم گذاشتم رفتم دور ترین جایی که میشد گقته بودم بهش ترکم کنه روزی محنون و سر گردون میشم 

واژه برا توصیفش نیست متاسفانه ، هیشکی هم جز خود آدم نمیتونه درک کنه که چی کشیده

شاید انگشت شمار باشن پسر هایی که اینطوری وایمیستن پای طرف 

هر دو صدمه دیدیم ولی اون داره زندگیش رو میکنه ولی له شدم پاره شدم نابود شدم

متاسفانه بله چند وقت با یک کسی آشنا شدم از خودم بزرگ تر و فقط برای این این که فکرم نخواد بره سمت کسی ...

وقتی همین الان داری میگی متاسفانه بنظرت کار عاقلانه ای داری می‌کنی ؟ فکر نمیکنی این راهش نیست ؟ ببین من نهایت عشق رو درک کردم یکبار ، خوب می‌دونم چقدر می‌تونه عذاب آور باشه و آدمو از پا در بیاره اما قوی باش ...

بیاید اینطوری به قضیه نگاه کنیم که خدا یه سری آدمارو حذف میکنه از زندگیمون چون چیزایی رو دیده و مکال ...

ببخشید که نمیتونم مهر تایید بزارم ولی به حرفشون و ایمانتان احترام ۱-میزارم ولی یک سوال دارم اگه میگید قرار بود حذف بشه چرا وارد شده ؟

۲-پس وقتی میدونست حذف بشه طرف نابود میشه جرا حذف شده ؟

۳- خب چرا باید آشنا بشن بعد جدا بشن که طرف مجنون و سرگردون بشه ؟