2777
2789
عنوان

برای چت کردن زمان تعیین میکنه

165 بازدید | 9 پست

ببینین ما بیست روزی میشه تقریبا کات کردیم از بس بیوگرافی گذاشت و از بس استوری میذاشت و آخرش دیشب پیام داد  گفتم بزار ی فرصت دیگ بهش بدم الان امروز ساعت پنج و نیم صبح رفته سر کار ی عالمه پیام داده باز ظهر میدونم ده دقیقه تایم نهار داره همون ده دقیقه هم ی عالمه پیام داده ،،عصر که برگشته هم ساعت پنج و نیم دقیقا برمیگرده پنجاه دقیقه ای که توی راه بود رو کاملا پیام داد بهم تا برگشت ک در خونشون رسید و خدافظی کردیم تا اینجاش خب مشکلی نداشتم فقط بهم گفت شب ساعت یازده بیا و تاکید کرد راس یازده بیا باهم حرف بزنیم تا دوازده و نیم بعدش میخوابم چون خسته ام و باز صبح باید برم سرکار ...گفتش تا قبل یازده نمیتونم بیام تو گوشی چونکه تا وقتی برم حموم و شام بخورم و خستگی مو در کنم همون یازده میش .‌‌..در حالی که من خودم دیدم ساعت نه تو اینستا چند دقیقه ای آنلاین شد ..و مطمئنم همیشه گوشیش دستش ..و اینم میدونم که درگیر ارز دیجیتال و دنیای بیت کوین هست ..به نظرتون بخاطر این بازی های دیجیتالی اینجوری میگ یا ممکن کسی تو زندگیش باش ؟؟یا کلا حوصله منو نداره ‌..

الانم خودش ساعت ده ونیم بهم پیام داده و راس یازده نیومد زودتر اومد منم یازده رفتم ی نگاه انداختم دیدم هشت تا پیام دارم از ساعت ده ونیم ..گذاشتم یکم بگذره ساعت یازده و نیم براش جواب پیامش رو نوشتم هنوز جوابی نداده .

خب اگ دوست نداشت باهم حرف بزنیم مرض داشت برگشت یا من کلا دارم اشتباه برداشت میکنم و درکش نمیکنم؟؟؟؟

خیلی سخت نگیر.

جفتتون مسائل ساده و پیش پا افتاده ای رو دارید بزرگ میکنید 

بچه نباشید خواهشاً 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خیلی سخت نگیر.جفتتون مسائل ساده و پیش پا افتاده ای رو دارید بزرگ میکنید بچه نباشید خواهشاً

اون چیو بزرگ میکنه ؟؟خب از اینکه بهم دروغ میگه بدم میاد ..میتونه بگه من میخام بازی کتم یا اینستا باشم یا فیلم نگاه کنم تو یازده بیا چرا الکی میگ من اصلا نمیتونم‌تا یازده گوشی دست بگیرم..اعصابم از دروغ هاش بهم میریزه وگرنه با این ک کی بیاد و بره مشکلی ندارم ...وقتی دروغ میگ حس میکنم منو خر فرض میکنه و هم اینکه ی ریگی تو کفشش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب موقع بیکاری بهت پیام میده دیگه چکار کنه  یا مثلا گفته ساعت یازده شاید وسطش پیش اومده نگاه کرده ولی تایمش اونقدر نبوده که باشما چت کنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
خوب موقع بیکاری بهت پیام میده دیگه چکار کنه یا مثلا گفته ساعت یازده شاید وسطش پیش اومده نگاه کرده و ...

خب دقیقا داره چیکار میکنه که نمیتونه بیاد بامن حرف بزنه اینه که منو درگیر میکنه و اینکه دروغ میگه مثلا میگ تا یازده نمیتونم‌تو گوشی باشم درحالی ک خودم دیدم اینستا آنلاین..بیشتر وقتا میگ مثلا دیشب خسته بودم خوابیدم در حالی ک ساعت های آنلاین بودنش هست که بیدار بوده 

خب دقیقا داره چیکار میکنه که نمیتونه بیاد بامن حرف بزنه اینه که منو درگیر میکنه و اینکه دروغ میگه مث ...

یه  مدتی  زیاد پیگیرش نشو ببین واکنشش چیه میاد طرفت یا دورتر میشه  

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
یه مدتی زیاد پیگیرش نشو ببین واکنشش چیه میاد طرفت یا دورتر میشه

همین کارو  کردم دیگ ...میگم بیست روز کات بودیم از بس پاچه خاری کرد مجبور شدم برگردم وگرنه بدونش آرامش بیشتری داشتم بخدا

همین کارو کردم دیگ ...میگم بیست روز کات بودیم از بس پاچه خاری کرد مجبور شدم برگردم وگرنه بدونش آرام ...

عزیزم اگه آرامش بیشتری داشتی اخه دور از جون دیوونه بودی که برگشتی باز

مگه چندبار میخوای زندگی کنی که بخوای آرامش روان خودتو بهم بزنی

از همجا بلاکش کن بنظرم که خیلی آدم سمی و بی ارزشی باشه (البته فقط حسم اینجوری میگه) 

🥹🤍