2777
2789

همین لوزه انگار اضافیه نمی‌دونم چی

هی گلو دریایی ک میگیرم اذیت میشم انگار یچیزی مث خاک تو گلوتع ک دکتر گفته برا لوزته ک متورمم شده و این چیزا باید جراحی شه

دو سه سال پیش یجا رفتیم گفتش عمل کنم ولی جدی نگرفتم

بعد الان شاید بخام عمل کنم کسی انجام داده؟ دوره نقاهتش چطوریه؟ درد داره بعدش؟ غذا میشه خورد و اینا میشه یکی راهنمایی کنه استرس دارمممم مرسییییی :)

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنت اگ بالاس یکم اذیتی داره نمیشه بزاری یکم دیگ گرم تر بشه هوا بتونی بستنی وچیزای سرد بخوری زخمش زود ...

پس اگر بخام عمل کنم بزارم تابستون؟ درد داره بعدش؟ غذا میشه خورد؟🥲

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

عملش درد نداره اصلا

فقط یک هفته باید سوپ و مایعات بخوری و اناناس 

غذاهای تند و شور و گرم نباید بخوری

بستنی و خوراکی های سرد باید بخوری ک ملتهب نشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من به شدت ترسوام یعنی برای فکس فک دهان رفته بود غش کردم حالت تهوع گرفتم در این حد 

ولی لوزه اقعا درد نداشت بستگی به دکترت داره حتما پیش دکتر خوب برو و تو دولتی عمل کن بیشتر رسیدگی میکنن من تو شخصی عمل کرد دکترم بعد یه روز مرخص شدم ولی رسیدگی کادر درمانی خوب نبود لیست غذایی داده بود و اینا که تخم مرغ عسلی بخوره و...

برنج تا چند روز نخوره 

من پس فردای عمل برنج خوردم ۶ روز بعدش رفتم شهربازی و...

اصلاً چیزی نفهمیدم فقط به خاطر جکی که میزنن به دهن آدم لبت زخم میشه که اونم با کرم مرطوب میکنی اوکی میشه یکمم اوایل سوزش گلو داری باید بیشتر مایعات بخوری شیر و آبمیوه 

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟

من از دکتر پرسیدم روش جدیدی که با لیزره چجوریه گفت کدوم لیزر فقط جراحی و برش و بخیه! لیزر کجا بود ؟کی انجام داده؟ نداریم همچین چیزی !هرکی گفته بیسواده!🙄😐

نقاهتشم گفت یک ماهه

خودم ۱۰ سالم بود عمل کردم درست یادم نیست ولی درد نداشتم اولا بستنی و سوپ اینا میخوردم