2777
2789
عنوان

مگه بی بی چک مثبت هم کاذب میشه آخه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 24 پست
حالا من دو هفتس عقب انداختم هیچ علائم پری ام ندارم بی بی چکامم همه منفی میشن😭😭انقد گرمیجات و زعفرو ...

بنظرم چیزی باشه بی بی چک حتما نشون میده🥲ولی برای ارلمش خودت یه ازمایش بده

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید لکه لانه گزینی باشه عزیزممن ی بار بی بی مثبت شد ولی آزمایش منفی بودسر پسرم پریودم عقب افتاده بو ...

خدا ببخشه برات 

۶روز بعد اقدامم دو روز لک دیدم ،بشدت درد تخمدان و شکمی داشتم 

بعد اوکی شد 

الانم ۳روز تقریبا تاخیر داشته ،بی بی چک هاله کمرنگ انداخته ولی الان شرایط خودم اینطور شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون خط تبخیر؟چون قبلا استفاده میکردم نبود انگار ،نمیدیدم

نه تبخیرکمرنگ تره ب سفیدمیزنه بعداز۱۰دقیقه میفته ینی بعدازخشک شدن بیبی چک براشما زود ظاهرشده خط دوم درسته

نه تبخیرکمرنگ تره ب سفیدمیزنه بعداز۱۰دقیقه میفته ینی بعدازخشک شدن بیبی چک براشما زود ظاهرشده خط دوم ...

برا من قبل ۵دقیقه ظاهر شد ،کمرنگ بود ،بعد کم کم خودشو نشون داد 

کاملا دیده میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثبته ب احتمال خیلی زیاد.ایشالاهرچی خیره مثبت بود خبربده

رفتم دکتر گفت احتمالا بارداری نرمال نیست

چون بتامم کم بود 

ففط خدا خدا میکنم بی دردسر از بین بره ،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم دکتر گفت احتمالا بارداری نرمال نیستچون بتامم کم بود ففط خدا خدا میکنم بی دردسر از بین بره ،

خدانکنه 

ب حرف دکترازیاداعتمادنکن شاید لقاحت دیربوده تازه بتا داره شروع میکنه بالابره 

خدانکنه ب حرف دکترازیاداعتمادنکن شاید لقاحت دیربوده تازه بتا داره شروع میکنه بالابره

دکترا راحت حرفشونو میزنن

سر بارداری قبلیمم گفته بود ۷۰درصد خود ب خود دفع میشه ،ولی خب خاست خدا چیز دیگه بود و الان پسرم کلاس اول ....

اون روز خیلی غصه خوردم و گریه کردم چون بچه اولم بود ....

اللنم خودمون خاستیم و باردار شدم،ولی انگار انقدر کلمه سقط برام ترسناکه ک دعا میکنم اگه قراره از دستش بدم  فقط بی دردسر تموم بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40