2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل از بارداری

196 بازدید | 12 پست

خانومای گل

کسی درباره تعیین جنسیت قبل از بارداری چیزی میدونه???

خواهرم دوتا دخترداره وقصدبارداری مجدد داره چکار کنه اینبار بچه ش پسربشه.

اقاشون عرق کاسنی زیاد بخورن خودش هم گرمی زیاد بخوره توکل به خدا اگه صلاحشون باشه ان شاءالله پسر میشه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فقط خواست خداس.من که تا میشد شیر و ماست و چیزایی که بچه دختر میشه خوردم شوهرمم اسپرماش قوی نبود واریکوسل تازه عمل کرده بود تقریبا مطمین بودیم دختره بچه که پسر شد

چندماه قبل از بارداری مصرف کنه???

امتحان نکردم ولی توی روایات هست که کاسنی اولاد ذکور را زیاد میکنه،دیگه حتما سه چهار ماه قبل

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
بله من رژیم گرفتم سفت و سخت..14 هفته گفتن دختره و تا الان هم هربار رفتم سونو کفته دختره

سونوگرافی عادی رفتی؟وای من دیگه عادت کرده بودم دختره حالا نو انومالی ک گفت 90درصد پسره از یه طرف خوشحالم از یه طرفم میترسم ک دوباره ب خودم دارم امیدمیدم

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن
بله من رژیم گرفتم سفت و سخت..14 هفته گفتن دختره و تا الان هم هربار رفتم سونو کفته دختره

ببخشید شوهرتون قبل از بارداری هم آزمایش اسپرم داده بود؟؟اخه تعداد و تحرک اسپرم هم واسه پسردار شدن مهمه.البته بازم هرچی خدا بخواد

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده