2777
2789
عنوان

بیمه تامین اجتماعی کیا هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 116 پست
دیدی عکس

رفتم سرچ کردم.کل خبرهای اصفهان از اول بهمن تا الان.ولی همچین چیزی ندیدم.تنها خبر این بود که بعضی از دارو ها گرون شده و این مابه تفاوت قیمت رو تامین اجتماعی قبول نکرده و گفته بیمار خودش بده.هیچ خبر دیگه ای نبوود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بدهی دارن ک باید پرداخت کنن این خبری ک شما نصف و نیمه گفتب عزیزم بردی این بنده های خدا را تو ش ...

خودمم فکر گردم سراسریه حالا فهمیدم برای اصفهان کاش همینم دروغ باشه 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
رفتم سرچ کردم.کل خبرهای اصفهان از اول بهمن تا الان.ولی همچین چیزی ندیدم.تنها خبر این بود که بعضی از ...

عکساش فرستادم ببین پیجشونم الکی نیس سرچ کن ببینش

اسی برا اصفهانه وگرنه من همین امشب دکترم برا بیمارستان که کدوم برم که بیمه تامینو قبول کنه داشت صحبت ...

پس خاک تو سر ما شده پس هعییی هر روز یک خبر گندی😓

عکساش فرستادم ببین پیجشونم الکی نیس سرچ کن ببینش

عکس دیدم.پیچ ها رو دولت که نمیچرخونه.یک ادمی میچرخونه که معلوم نیست طرفدار کی و چی هست.من از باشگاه خبرنگاران جوان سرچ میکنم.اخبترشون همون اخبار شبکه های تلوزیون هست