یک سالو نیمشه هر چی خریده بود و شکسته شوهرمم دیگه نمیخره براش هی میگم خب بچست میشکنه میگه من مگه پولو از سر راه اوردم هر لحظع بخرم بیارم یه روز نشده بشکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسباب بازی مناسب سنش بخر تازه کلی اسباب بازی اومده ک جنسشون جوریه ک نمیشکنه حتی لگوی پارچه ای
انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂
چند سالشه منم زیاد اسباب بازی برا پسرم نمیخرم هنوز سه سالشه چند وقت یکبار ی چیزی براش میخرم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده