2777
2789

چند روز همش مونده تا زایمانم از اول زندگی هم چالش های زندگیمو گفتم اینجا که چه اذیت ها شدم 

تا اینجا دووم آوردم دیگه نمیتونم واقعا کم آوردم 

شوهرم آدم بدی نیست ولی هیچ ارزشی برای من قائل نیست 

البته جای اعتراضی هم نیست از یه جایی به بعد من اصرار داشتم به ادامه زندگی باهاش 

یعنی به زور باهاش ادامه دادم و مقصر خودمم فقط،نه کس دیگه 

شوهرم خیانت کار نیست دستش به دهنش میرسه آدم با خدایی هست یعنی سرش میشه معتاد نیست واسه خانواده خودش و بقیه هم مهربونه 

خانواده اش هم از من خوششون نمیاد اونا هم حق دارن چون اونا هم از من بدشون میومد میگفتن طلاقش بده 

من احمق خودم جدا نشدم اومدم یه بچه رو هم بدبخت کردم 

تو این زندگی مدام نادیده گرفته میشم خوبی هام دیده نمیشه ولی بدی هام حتی کوچیک هم باشه بزرگ دیده میشه 

شوهرم تا حد امکان واسم خرج نمیکنه حتی واسه خرد و خوراکم همینطور 

واسه نظر و حرف من تره هم خرد نمیکنه 

کافیه خطایی کنم هر چی از دهنش درمیاد میگه 

دست بزن داشت فحش و ناسزا ازش زیاد شنیدم 

هزار بار هم تهدیدم کرده به طلاق یه کتک و.....

حتی بچمو هم کامل دوست نداره نوه های خانوادشونو دوست داره 

تا الان هزاران بار سر خانوادش با من دعوا کرده اگه یه بی احترامی کوچیک کردم 

ولی مادرش فخشمم بده میگه حق نداری جواب بدی 

میگه باید بمونی تو یه خونه کوچیک کنار مادرم تا بعد اون از خواهر معلولم نگهداری کنی 

پول واسه زایمانم خرج نمیکنه 

لباس نمیخره 

دیگه هر اذیتی که فکرشو بکنید میکنه من واقعا دیگه نمیکشم بهش هم حق میدم منو نمیخواست من به زور وارد زندگیش شدم علاقه ای بهم نداره 

فقط از ترس آبرو از ترس مهریه از ترس بدبخت شدن بچه تا الان با این رفتارها نگهم داشته 

دیگه بنظرم بهتره من هم کوتاه بیام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه اون بچه چی بود مه دعوتش کردین

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

فعلاً بزار اول زایمان کنی ی مدت وقت بده شاید پا قدم بچه زندگیت خوب شد‌ . اون بچه چه گناهی کرده هنوز نیومده پدر و مادرش جدا بشن؟ شما که صبوری کردی تا سه چهار سالگی بچه ت صبر کن شاید بلبل زبونی بچه ت دل پدرش رو نرم کرد.