2777
2789

یکی از شاگردام با مشت زد تو چشم یکی دیگه سر یه برگه کاغذ😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐(از چشم بچه تا دو ساعت اشک میریخت)

من و معاون هم دعواش کردیم

رفته به مادر و پدرش گفته من آروم نشسته بودم فقط از کناریم یک سوال پرسیدم معلم هم منو شدید دعوا کرد

پدرش امروز اومد مدرسه دعوا

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااااا 

من این سری تو جلسه گفتم مادرا من هم ادم هستم و میخوام شب سر راحت بذارم رو بالشت پس ناحقی نمیکنم 

لطفا تو روابط منو بچه ها دخالت نکنید حرفی شد بگید خودت با معلم حل کنید نه ایتکه زودی موردی کع نمیدونید را پیام بدید و جانبداری کنید 

چون بچه هاتون واقعیت را نمیگند! 

جالب اینجاست که ما قانونی حق دفاع از خودمون یا خدای نکرده جواب فحاشی شون نمیتونیم بدیم در حالیکه تو ...

بچه که هیچی

ولی من جواب خانواده رو میدم

بله درسته 

پسر خواهرشوهرم رفته بود به مادرشوهرم گفته بود زندایی منو فوش داده 

منو بگو اصلا هنگ 

من اخه برا چی بچه ۶ ۷ ساله رو فوش بدم 

بعد شوهرمم جلو اونا گفت تو به این فوش دادی 

منم قسم ایه نه من ندادم 

مادرشوهرمم‌ نگام نمیکرد 

فرداش دیدم ترکی بحث میکنن 

اخرش شوهرم گفت

رفته گفته دایی منو زده 

دروغ 

منم جلو مادرشوهرم گفتم حقته 

دیروز من قسم خوردم من فوش ندادم همتون چپ چپ نگاه میکردید 

جای تربیت بچه 

امروزم گفته تو زدیش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یبار یکی از بچه ها رو زدع بودن زمین زنگ تفریح 

بعد زنگ کلاس خورد دیدم هما جمع شدن دورش پاشو دیدن وحشت کردم سریع صدای معاون زدم و مدیر داشتیم ب مشکلش رسیدگی می کردیم یکی از بچه ها اروم وسط هیاهوی ۴۰ تا بچه یه چی گفت 

خلاصه من نفهمیدم عصرش مامانش پیام داده بچم تو زنگ تفریح خورده زمین یکی یعنی هلش داده  ب شما گفته شما محلش ندادید!!! فرداش فرستادمش دفتر با اونی کع گفتع بود زده  

کاَشف ب عمل اومد پسر خودش مقصر بوده

بهش گفتم اولا زنگ تفریح بوده دوما پسر خودتون مقصر بوده سوما وسط هیاهوی چهل نفر بگین بلند تر بگه 

نه معاون به پدر دانش اموز چی گفت؟

هیچی پدرش گفت به چه حقی به خاطر یک سوال پرسیدن بچه منو دعوا کردین میرم اداره و پدرتونو در میارم و من همه جا آشنا دارم و نمیدونم چی چی میخواس قلدر بازی در بیاره

معاونم براش توضیح داد که بچش چی کار کرده و گفت برین خدا رو شکر کنین که پدر اون یکی بچه (همون که چشمش آسیب دید) از شما شکایت نکرد اون آقا هم دیگه هیچ نگفت فقط گفت با پسرم صحبت میکنم تکرار نکنه