2777
2789
عنوان

برای نوزاد کدوم مدل طلا قشنگتره😍

171 بازدید | 14 پست

برای نوزاد دختر کدوم مدل طلا قشنگتره😍؟
کلا همه مدلای ونکلیف قسمت رنگی وسطش از سنگه؟اونایی که زردن چی؟

یعنی اجرتشون زیاده؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قلب های صورتی که پلک داره نمیدونم اسم خاصی داره که من بلد نیستم

اونی که دورش خط کشیدم چی؟

یه عکس دیگه فرستادم اونم ببینید بی زحمت

تاپیک قفل شده بود نشد جواب کامنتت رو بدم

دقیقا توصیفی که کردی خود شمایی

عزیزم شما واقعا حالتون خوش نیست به یه روانشناس مراجعه کنید چون این حجم از مختل شدن ذهنتون موقع خوندن کامنت من اصلا طبیعی نیست گویا از دست یک عروس در خانواده اتون خیلی اذیت شدید و دقیقا چیزایی که میگید براتون بیدار شده و نتونستید ببینید اصلا من چی گفتم

ببین اگر دقت کنی من دقیقا کاری که شما داری میکنی رو توصیف کردم و چون خودتون هم همون هستید قشنگ برش داشتید و به خودتون گرفتیدش

هر کس اون طرفی که خودش ایستاده رو خوب می دونه

می دونی چی برای من عادیه؟اینکه هر آدمی از سمت خودش نظر بده و حق رو بده به جناح خودش

برای همین اصلا اونجا نظری ندادم چون می دونم هر کس ساز خودش رو میزنه از جمله خود شما

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
تاپیک قفل شده بود نشد جواب کامنتت رو بدمدقیقا توصیفی که کردی خود شماییعزیزم شما واقعا حالتون خوش نیس ...

چقدر پیگیری که اومدی اینجا😄

اتفاقا شما از دست زنداداش استارتر به مرز منفجرشدن رسیدی بعد من از طرف عروس اذیت شدم😄تو همون تاپیک گفتم شاید گداگشنه بودن واسه شما نرماله ولی من انقدر از خانوادم محبت دیدم و همینطور انقدر به خانواده همسرم محبت و احترام میذارم که بخاطر یه مانتو!!! عقده ای بازی درنیارم مگه چی میشه همسرم واسه خواهرش خرید کنه آسمون به زمین میاد.

اینکه هرکس حقو به خودش بده منفعت طلبیه و اصلا خصوصیت خوبی نیست نشون میده پر از عقده و مشکلات روحیه.آدم باید طرف حقو بگیره حتی اگه به ضررش باشه

چقدر پیگیری که اومدی اینجا😄اتفاقا شما از دست زنداداش استارتر به مرز منفجرشدن رسیدی بعد من از طرف عر ...

من جایی که تگ ام کنن میام می خونم و جواب میدم

قفل بود اینجا جوابت رو دادم

آره بابت صحبتی که باهام میشه پیگیرم

نه به مرز انفجار نرسیدم چون انقدر این حالت ر در انسان ها دیدم که دیگه برام عادی شده

حرف شما هم درسته ها،خیلی از این واکنش ها می تونه نشون از عقده و کمبودها و مشکلات روانی گوینده باشه ولی شما فکر کردی چند درصد جامعه ما سالم و بدون عقده است

درصد بسیار پایین

شما شانست خوب بوده خانواده خوب داشتی ولی خیلی ها نداشتن واسه همین هم جمعیت روان سالم ها در جامعه ما بسیار پایین

شاید من چون درک کردم که افراد سالم تو جامعه ما چقدر کم هستن خیلی نظرات قطبیتی برام عجیب نیست

ولی کلا خود خواهی در ذات ما انسان هاست و اینکه بنا به احساسات خودمون نظر ندیم کم دیده میشه

ولی از صحبت باهات خوشحال شدم خوشم میاد از اینکه با کسی صحبت کنم و چیزی بهم اضافه بشه

این رو از حرفات گرفتم👏 بهم چیزی اضافه کردی

اگر از حرفام ناراحتی هم پیدا کردی معذرت می خوام شخصی برداشت نکن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود