2777
2789
عنوان

بچه داشتن چه حسیه⁉️⁉️

646 بازدید | 75 پست

اینکه همش باید حواست به یکی باشه اذیت کننده نیس؟؟اینکه شبا هی تو خواب پاشی؟مجبور شی ۹ ماه همش حالت تهوع و دردسر بارداری داشته باشی؟سخت نیس ادم از بدن خودش بزنه به بچه شیر بده ؟؟دندون خراب شه ریزش مو بگیری توروخدا واقعیتشو بگین من بچه ندارم میخوام بدونم میتونم از پسش بربیام بچه بیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همون جمله انگار که قلبت بیرون بدنت باشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

اینکه یکی ک از وجوده توئه رو هرروز میبینی بنظرم در کناره همه ی سختیاش لذت بخشه... 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

حس خوبیه تمام اذیتاش ب کنار من تو همین یسال که پسرم دنیا امده اندازه ۱۰ سال اذیت شدم ولی حاضر  نیستم حتی یساعت از پسرم دور باشم 🫠شبا وقتی میخوابه کلی قربون صدقش میرم بعد خواب امروز عصبیم کرد الان عذاب وجدان خفم‌میکنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من اصلا آدم بچه دوستی نبودم

به خواست همسرم بچه دار شدیم،همه این دردا رو تحمل کردم تا روز آخر بارداری هم حس وابستگی خاصی به دخترم نداشتم،فقط دوست داشتم به دنیا بیاد ببینم چه شکلیه

الان یکسال و سه ماهشه

به جرعت میگم هر روز عزیز تر از دیروزه برام

عجیبه این حس مادری،خودمم نمیدونم چیشد یه دفعه

تجربه شیرینیه

در عین حال پر مسوولیت

حقیقتا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته ولی وقتی به دنیا اومد دیگه یه شخص جدا از تو نیست نیمی از وجودته حاضری براش بمیری ولی خوب دردسر و سختی و دلهره و استرس و درد و رنج و اشک داره

همه ی اینا به کنار وقتی بزرگتر میشه وابستگیت بهش بیشتر میشه وهمیشه فکر میکنی نکنه فلان ادم سرراهش قراربگیره نکنه ...نکنه های زیادی تووجودت تاابد شکل میگیره نگرانی های دائمی البته اگر ادم مسئولیت پذیرباشه