2777
2789

از نظر مالی کاملا اوکین..یه پسر بزرگتر از شوهر منم داره که توی خونست 

اما دیدم گاهی اس میده ۳۰۰ بزن یا هرماه قبض تلفن پرداخت میکنه و اینترنت این صحبتا 

قراره برن کربلا شوهر من براشون پولشو اوکی کرده اما از طرفیم نمیتونم رک بهش بگم چون میشناسمش بهش برمیخوره گارد میگیره و خوشم نمیاد اینجوری

باید چیکار کرد؟

همشم با پسراشون یجوری صحبت میکنن که دخترا اگر رو بدین پول میکنن و پروان و این صحبتا چون خودشونم دختر ندارن و اصلا درک اینو ندارن

یعنی یجورایی توقع دارن عروس خرج نکنه 

فقط یه روشی بگید بجز این که بخوام رک بهش بگم چون میدونم اصلا خوب نتیجه نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن یه رویی پشیمون میشه

تا این بیاد پشیمون بشه اینا پرو تر شدن..بخدا اجاره یه مغازه کامل دستشونه تازه با کم خرجی بچه هاشون ههههیچ کمکی هم خدا میدونه نمیکنن که حداقل بگم اوکی رابطه خانواده و فرزند داره درست رعایت میشه 

برای خونه زیاد خرید کن، توام ازش بگیربرای خودت وام خونگی بذار پولشو از شوهرت بگیر

اخه نمیده به منم اونقدر همش توقع داره کم خرج کنم دقیقا بخاطر رفتار  خانوادش تاره من خیلی زیاد تلاش میکنم به راهش بیارم

یه روز بگو برنج ندارم یه روز بگو بچه ها لباس ندارن یه روز بگو فلان چیز خرابه هرروز باید سرش گرم خونه ...

احساس میکنم اگر انقدر زیادم همش روش مسئولیت بندازم فراری بشه

نمیشه؟