2777
2789

سلام سلام چه خبر خونه تکونی را شروع کردید یا نه 

من چند روزه شروع کردم اول از  اتاق بچم که کمد دیواری ام داره و وسایل اضافا را گذاشتم داخلش شروع کردم که دیرور بعد ده روز تموم کردم  که میگم وای دوباره تا عید گرد میشینیه باید چیکار کنم 😭😭😭

امروزم رفتم اتاق خواب خودمون کمد دیواری داره رخت خواب چیدم توش رخت خوابا را تمیز کردم مونده کمد لبایا و کشو و .....

بچه ها میدونید من ی مشکلم دارم ی لک رو کمد ببینم رو مخمه وسواس دارم تو خونه تکونی چیکار کنم رو بعضی جاهای کمد دیواری ها ی جور لک جای چسب مانند هست با نانو پاک کردم نرفت با سرکه پاک کردم نرفت الان همش ذهنم پیش اوناس

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

ده روز اتاق بچه ها ؟

چقدر طولااانی 

منم مثل تو ام ولش کن بگذر ردی بده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه‍ههه روز ؟؟؟

من با تاپیک مینیمالیستی هم تا الان اندازه ۱۰ تا گونی ات اشغال ریختم بیرون با اینکه فک میکردم هیچی ندارم هم خونه تکونی کردم البته سبک چون باردارم 

الان فقط چهارتا کابینت ظرفا مونده که به درد نخورارو بریزم و یکی یکی بچینم  

دهه‍ههه روز ؟؟؟من با تاپیک مینیمالیستی هم تا الان اندازه ۱۰ تا گونی ات اشغال ریختم بیرون با اینکه فک ...

منم خیلی چیز اضاف ریختم دور 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره